yandex

Irakʹın kuzeyinde 5 terörist etkisiz hale getirildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.12.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 1317+ kez okundu.
 

Irakʹın kuzeyinde 5 terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri’nden (TSK) yapılan açıklamada, Irak’ın kuzeyi Avaşin-Basyan, Gara ve Metina bölgelerine 3-4 Aralık 2018 tarihlerinde hava harekatı düzenlendiği belirtildi. Hava harekatları neticesinde terör örgütüne ait mağara ve sığınaklar imha edildi. Ayrıca operasyonlarda, üs bölgelerine saldırı hazırlığında olan silahlı beş bölücü terörist etkisiz hale getirildi. Kaynak: TRT Haber

Türk Silahlı Kuvvetleri’nden (TSK) yapılan açıklamada, Irak’ın kuzeyi Avaşin-Basyan, Gara ve Metina bölgelerine 3-4 Aralık 2018 tarihlerinde hava harekatı düzenlendiği belirtildi.

Hava harekatları neticesinde terör örgütüne ait mağara ve sığınaklar imha edildi. Ayrıca operasyonlarda, üs bölgelerine saldırı hazırlığında olan silahlı beş bölücü terörist etkisiz hale getirildi.

Kaynak: TRT Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.