yandex

Alkol yasaklansın diyen oyuncu Petekkaya linç ediliyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.12.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2291+ kez okundu.
 

Alkol yasaklansın diyen oyuncu Petekkaya linç ediliyor

İnsana verdiği zarar açıkça biline alkol ve sigara konusunda yaptığı açıklamayla dikkat çeken Petekkaya, ifadelerinin yanlış anlaşıldığını söyledi. Petekkaya, "Belki de 'alkol ve sigaradan uzak durulsun' şeklinde söylemem gerekirdi" diye konuştu. Oyuncu Erkan Petekkaya, "Acilen alkol ve sigaranın yasaklanması gerektiğini düşünüyorum" sözlerinin ardından bir açıklama daha yapmak zorunda kaldı. Petekkaya, önceki açıklamasındaki sözlerin yanlış anlaşıldığını söyledi. "TEMENNİ OLARAK SÖYLEDİM" "Ben o sözleri bir temenni olarak, aynı zamanda bir eş ve bir baba olarak söyledim. Ben bu alkol illetinden yeteri kadar çektim. Örnek olmamız gereken gençleri, alkolden ve sigaradan uzak tutmak için sarf ettiğim sözler sanki ben bağnazca alkole ve sigaraya karşıymışım da bu sözleri onun için söylemişim gibi algılandı." diye konuşan Petekkaya, şunları ifade etti:   "Nasıl ki savaşlar olmasın, dünyada çocuklar açlıktan ölmesin, herkes refah içinde yaşasın gibi temennilerimiz varsa benimki de öyle bir temenniydi aslında. Röportajı telefondan yaptı ve belki de ‘Alkol ve sigaradan uzak durulsun’ şeklinde söylemem gerekirdi. Böylesine insani bir cümleyi alıp içine siyaset ve dini katıp yorumların yapılmasına son derece üzüldüğümü belirtmek isterim."   Kaynak:milligazete.com

İnsana verdiği zarar açıkça biline alkol ve sigara konusunda yaptığı açıklamayla dikkat çeken Petekkaya, ifadelerinin yanlış anlaşıldığını söyledi. Petekkaya, "Belki de 'alkol ve sigaradan uzak durulsun' şeklinde söylemem gerekirdi" diye konuştu.

Oyuncu Erkan Petekkaya, "Acilen alkol ve sigaranın yasaklanması gerektiğini düşünüyorum" sözlerinin ardından bir açıklama daha yapmak zorunda kaldı. Petekkaya, önceki açıklamasındaki sözlerin yanlış anlaşıldığını söyledi.

"TEMENNİ OLARAK SÖYLEDİM"

"Ben o sözleri bir temenni olarak, aynı zamanda bir eş ve bir baba olarak söyledim. Ben bu alkol illetinden yeteri kadar çektim. Örnek olmamız gereken gençleri, alkolden ve sigaradan uzak tutmak için sarf ettiğim sözler sanki ben bağnazca alkole ve sigaraya karşıymışım da bu sözleri onun için söylemişim gibi algılandı." diye konuşan Petekkaya, şunları ifade etti:

 

"Nasıl ki savaşlar olmasın, dünyada çocuklar açlıktan ölmesin, herkes refah içinde yaşasın gibi temennilerimiz varsa benimki de öyle bir temenniydi aslında. Röportajı telefondan yaptı ve belki de ‘Alkol ve sigaradan uzak durulsun’ şeklinde söylemem gerekirdi. Böylesine insani bir cümleyi alıp içine siyaset ve dini katıp yorumların yapılmasına son derece üzüldüğümü belirtmek isterim."

 

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.