yandex

İngiliz basını: Salah, İsrailli futbolcuyu istemiyor

TEKNOLOJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.12.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2693+ kez okundu.
 

İngiliz basını: Salah, İsrailli futbolcuyu istemiyor

Kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına başlayan Premier Lig lideri Liverpool, Salzburg formasıyla bu sezon 20 gol atan İsrailli futbolcu Munas Dabbur ile ilgileniyor. SALAH KARŞI ÇIKTI DEDİLER İngiltere'nin Daily Mirror ile İsrail'in Jerusalem Post gazeteleri, Liverpool'un 26 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek için görüşmelere başladığını ancak Mohamed Salah'ın Dabbur'un gelmesine karşı çıktığını yazdı. Salah'ı ırkçılıkla suçlayan İngilizler, başarılı futbolcunun İsrail’in Filistin’e uyguladığı zulüm nedeniyle Dabbur ile aynı takımda oynamak istemediğini belirtti. KAYNAK: KRALspor

Kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına başlayan Premier Lig lideri Liverpool, Salzburg formasıyla bu sezon 20 gol atan İsrailli futbolcu Munas Dabbur ile ilgileniyor.

SALAH KARŞI ÇIKTI DEDİLER

İngiltere'nin Daily Mirror ile İsrail'in Jerusalem Post gazeteleri, Liverpool'un 26 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek için görüşmelere başladığını ancak Mohamed Salah'ın Dabbur'un gelmesine karşı çıktığını yazdı.

Salah'ı ırkçılıkla suçlayan İngilizler, başarılı futbolcunun İsrail’in Filistin’e uyguladığı zulüm nedeniyle Dabbur ile aynı takımda oynamak istemediğini belirtti.

KAYNAK: KRALspor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.