yandex

THY, yeni yıla yüzde 93 zamanında kalkışla başladı

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.01.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2514+ kez okundu.
 

THY, yeni yıla yüzde 93 zamanında kalkışla başladı

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, 2019’un ilk gününde yapılan seferlerle ilgili açıklama yaptı. 2019’un güzel başladığını dile getiren Ekşi, “Yılın ilk gününde yaptığımız seferleri yüzde 93 kalkış oranı ile tamamladık.” dedi. Ekşi, “Yolcularımızı emniyet ve konforla zamanında ulaştırmaktan; THY farkı ile misafir etmekten memnuniyet duyuyoruz. Türkiye büyüyecek, THY yüksekten uçacaktır." ifadelerini kullandı. Kaynak: AA

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, 2019’un ilk gününde yapılan seferlerle ilgili açıklama yaptı.

2019’un güzel başladığını dile getiren Ekşi, “Yılın ilk gününde yaptığımız seferleri yüzde 93 kalkış oranı ile tamamladık.” dedi.

Ekşi, “Yolcularımızı emniyet ve konforla zamanında ulaştırmaktan; THY farkı ile misafir etmekten memnuniyet duyuyoruz. Türkiye büyüyecek, THY yüksekten uçacaktır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.