yandex

Konya Büyükşehirʹden önemli duyuru

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2627+ kez okundu.
 

Konya Büyükşehirʹden önemli duyuru

Konya Büyükşehir Belediyesi, ekonomik ömrünü tamamlayan yaya üst geçitlerini yenileme çalışması kapsamında Aydınlıkevler Yaya Üst Geçidi’nin yıkımını yapacaktır. Yıkımın ardından yeni yaya üst geçidinin yapım çalışmalarına başlanacaktır. Bu nedenle 6 Ocak Pazar 00.30 ile 06.30 saatleri arasında Yeni İstanbul Caddesi Aydınlıkevler girişi araç trafiğine kapatılacak, tramvay gece seferleri otobüs ile yapılacaktır. Otobüsler Şehitler Cami Tramvay Durağına uğramayacak, yolcular Sakarya Tramvay Durağından alınacaktır. Aydınlıkevler Durağını kullanacak yolcular ise Kent Plaza girişi karşısından otobüse bineceklerdir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Konya Büyükşehir Belediyesi, ekonomik ömrünü tamamlayan yaya üst geçitlerini yenileme çalışması kapsamında Aydınlıkevler Yaya Üst Geçidi’nin yıkımını yapacaktır. Yıkımın ardından yeni yaya üst geçidinin yapım çalışmalarına başlanacaktır.

Bu nedenle 6 Ocak Pazar 00.30 ile 06.30 saatleri arasında Yeni İstanbul Caddesi Aydınlıkevler girişi araç trafiğine kapatılacak, tramvay gece seferleri otobüs ile yapılacaktır. Otobüsler Şehitler Cami Tramvay Durağına uğramayacak, yolcular Sakarya Tramvay Durağından alınacaktır. Aydınlıkevler Durağını kullanacak yolcular ise Kent Plaza girişi karşısından otobüse bineceklerdir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.