yandex

Af tasarısında son dakika gelişmesi: Adalet Bakanı açıkladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2543+ kez okundu.
 

Af tasarısında son dakika gelişmesi: Adalet Bakanı açıkladı

Milli Gazete'nin dün duyurduğu ve kamuoyunda büyük dikkat uyandıran af tasarısına ilişkin Adalet Bakanı Abdülhamit Gül açıklama yaptı. Buna göre, birkaç aya kadar teknik çalışmalar tamamlanacak. Seçimden önce yeniden gündeme gelen af konusunda yetkili isim olan Adalet Bakanı Gül'den açıklama geldi. Geniş kapsamlı af geliyor! haberi için tıklayın MİLLİ GAZETE DÜN YAZMIŞTI Dün gazetemizde Bünyamin Güler imzasıyla yayımlanan "Geniş kapsamlı af geliyor!" haberinin yankıları sürerken, bugün Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, yetkili isim olarak af konusunda açıklamalarda bulundu. Gül, "Teknik çalışmalar birkaç aya tamamlanır" diye konuştu. Kamuoyu af konusundaki gelişmeyi ilk kez dün Milli Gazete'de okudu. Bugün de Adalet Bakanı Gül'den konuyla ilgili açıklama geldi. Bünyamin Güler'in haberinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın af konusu ile ilgili talimat verdiği belirtildi. Haberde "Cumhur İttifakı ortağı MHP’nin 'af teklifi'ni beğenmeyen Erdoğan’ın kendi taslaklarını oluşturduğu ve yerel seçimlerden önce mahkûmlara müjdeyi vereceği ifade edildi. Öte yandan hazırlanan taslakla ilgili de bilgi veren kaynak, MHP’nin ‘kader mahkûmlarını’ kapsayan teklifine karşın AK Parti’nin teklifinin ‘Devlete karşı işlenen suçları’ da kapsayacağını dile getirdi." ifadeleri yer almıştı. Kaynak:milligazete.com

Milli Gazete'nin dün duyurduğu ve kamuoyunda büyük dikkat uyandıran af tasarısına ilişkin Adalet Bakanı Abdülhamit Gül açıklama yaptı. Buna göre, birkaç aya kadar teknik çalışmalar tamamlanacak.

Seçimden önce yeniden gündeme gelen af konusunda yetkili isim olan Adalet Bakanı Gül'den açıklama geldi.

Geniş kapsamlı af geliyor! haberi için tıklayın

MİLLİ GAZETE DÜN YAZMIŞTI

Dün gazetemizde Bünyamin Güler imzasıyla yayımlanan "Geniş kapsamlı af geliyor!" haberinin yankıları sürerken, bugün Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, yetkili isim olarak af konusunda açıklamalarda bulundu. Gül, "Teknik çalışmalar birkaç aya tamamlanır" diye konuştu.

Kamuoyu af konusundaki gelişmeyi ilk kez dün Milli Gazete'de okudu. Bugün de Adalet Bakanı Gül'den konuyla ilgili açıklama geldi. Bünyamin Güler'in haberinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın af konusu ile ilgili talimat verdiği belirtildi. Haberde "Cumhur İttifakı ortağı MHP’nin 'af teklifi'ni beğenmeyen Erdoğan’ın kendi taslaklarını oluşturduğu ve yerel seçimlerden önce mahkûmlara müjdeyi vereceği ifade edildi. Öte yandan hazırlanan taslakla ilgili de bilgi veren kaynak, MHP’nin ‘kader mahkûmlarını’ kapsayan teklifine karşın AK Parti’nin teklifinin ‘Devlete karşı işlenen suçları’ da kapsayacağını dile getirdi." ifadeleri yer almıştı.

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.