yandex

Meteorolojiʹden Marmara’da kuvvetli sağanak uyarısı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3602+ kez okundu.
 

Meteorolojiʹden Marmara’da kuvvetli sağanak uyarısı

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünden uyarı: Hava durumu raporuna göre; Marmara bölgesi bu gece itibariyle kuvvetli sağanak yağışın etkisine giriyor. Sağanak yağmurun yarın da etkili olması bekleniyor. Başta Edirne olmak üzere Kırklareli ve Tekirdağ'ın batı kesimlerinde etkili olacak şiddetli yağışın 21-50 kg/m2'ye ulaşacağı öngörülüyor. Meteoroloji'nin hava tahminlerine göre; yağışların etkili olacağı illerde ani sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar vb. risklere karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor. Yağışların İstanbul'da ise yer yer orta yer yer hafif şiddette olması bekleniyor.     Kaynak:milligazete.com

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünden uyarı: Hava durumu raporuna göre; Marmara bölgesi bu gece itibariyle kuvvetli sağanak yağışın etkisine giriyor. Sağanak yağmurun yarın da etkili olması bekleniyor.

Başta Edirne olmak üzere Kırklareli ve Tekirdağ'ın batı kesimlerinde etkili olacak şiddetli yağışın 21-50 kg/m2'ye ulaşacağı öngörülüyor.

Meteoroloji'nin hava tahminlerine göre; yağışların etkili olacağı illerde ani sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar vb. risklere karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.

Yağışların İstanbul'da ise yer yer orta yer yer hafif şiddette olması bekleniyor.  

 

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.