yandex

Erdoğan: Milyonlarca bez torba ve file dağıtacağız

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.01.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3799+ kez okundu.
 

Erdoğan: Milyonlarca bez torba ve file dağıtacağız

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde "Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı"nda konuştu. Erdoğan konuşmasında, "AK Parti'nin 10 milyon 337 bin üyesinden 504 bininin seçmen kütüklerinde kaydını ne yazık ki bulamadık." dedi. Yerel seçimlerde bez ve file dağıtacaklarını ifade eden Erdoğan, "Biz kampanyamızda doğa ile bütünleşecek olan bez ve file ile bu yola çıkacağız. Milyonlarce bez torba ve fileyi vatandaşlarımıza dağıtacağız" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle; "Ak Parti'nin 10 milyon 337 bin üyesinden 504 bininin seçmen kütüklerinde kaydını ne yazık ki bulamadık. MERNİS'te adres kaydı olmadığı için listelerde yer almayan vatandaşlarımız için teşkilatlarımıza önemli görevler düşüyor. Bu yıl ilk defa oy kullanacak 1 milyon seçmenin varlığı çok önemli. 24 Haziran seçimlerine göre ilçe değiştiren 1,5 milyon seçmen var. Üstelik bunların 222 binden fazlası da bizim üyemizdir. Öyleyse yakın markaja alacağız. Milyonlarce bez torba ve fileyi vatandaşlarımıza dağıtacağız Türkiye ekonomisi üzerinde kara bulutlar toplamaya çalışanların daha önceki tahminleri ve gerçekleşenler de ortada. Türkiye'yi batmış gibi gösterenlere bir kez daha dersini vereceğiz. Bizden önce ortalama 70, bizde 16 yılın enflasyon ortalaması 9,5. Milli gelirde satın alma paritesinde 13. olan Türkiye, yıl sonunda bir üst sıraya geçince kendilerini pencereden atarlar. Tüm hanımlarımıza ulaşacak, onları AK Parti'nin gönüllü seferberliğine davet edeceğiz. Unutmayın kale içeriden fethedilir. Biz kampanyamızda doğa ile bütünleşecek olan bez ve file ile bu yola çıkacağız. Milyonlarce bez torba ve fileyi vatandaşlarımıza dağıtacağız."

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde "Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı"nda konuştu. Erdoğan konuşmasında, "AK Parti'nin 10 milyon 337 bin üyesinden 504 bininin seçmen kütüklerinde kaydını ne yazık ki bulamadık." dedi. Yerel seçimlerde bez ve file dağıtacaklarını ifade eden Erdoğan, "Biz kampanyamızda doğa ile bütünleşecek olan bez ve file ile bu yola çıkacağız. Milyonlarce bez torba ve fileyi vatandaşlarımıza dağıtacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

"Ak Parti'nin 10 milyon 337 bin üyesinden 504 bininin seçmen kütüklerinde kaydını ne yazık ki bulamadık. MERNİS'te adres kaydı olmadığı için listelerde yer almayan vatandaşlarımız için teşkilatlarımıza önemli görevler düşüyor. Bu yıl ilk defa oy kullanacak 1 milyon seçmenin varlığı çok önemli. 24 Haziran seçimlerine göre ilçe değiştiren 1,5 milyon seçmen var. Üstelik bunların 222 binden fazlası da bizim üyemizdir. Öyleyse yakın markaja alacağız. Milyonlarce bez torba ve fileyi vatandaşlarımıza dağıtacağız Türkiye ekonomisi üzerinde kara bulutlar toplamaya çalışanların daha önceki tahminleri ve gerçekleşenler de ortada. Türkiye'yi batmış gibi gösterenlere bir kez daha dersini vereceğiz. Bizden önce ortalama 70, bizde 16 yılın enflasyon ortalaması 9,5. Milli gelirde satın alma paritesinde 13. olan Türkiye, yıl sonunda bir üst sıraya geçince kendilerini pencereden atarlar. Tüm hanımlarımıza ulaşacak, onları AK Parti'nin gönüllü seferberliğine davet edeceğiz. Unutmayın kale içeriden fethedilir. Biz kampanyamızda doğa ile bütünleşecek olan bez ve file ile bu yola çıkacağız. Milyonlarce bez torba ve fileyi vatandaşlarımıza dağıtacağız."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.