yandex

İzinsiz drone uçurana 10 bin lira ceza

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.03.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3773+ kez okundu.
 

İzinsiz drone uçurana 10 bin lira ceza

Düzce'de 18 Temmuz Stadyumu'nda bir futbol müsabakası sırasında saha üzerinde drone fark eden görevliler, durumu emniyet ekiplerine bildirdi.  Ekiplerin takibi sonrasında drone'un bir alışveriş merkezinin çatı katına indiği tespit edildi. Drone'u kullanan 32 yaşındaki M.Ö., izinsiz drone uçurduğunun tespit edilmesi sonrası işlemler için Çatana Polis Karakolu'na götürüldü. Drone'u oynanan müsabakadan hatıra fotoğrafı çekmek için uçurduğunu söylemesi üzerine M.Ö.'ye, sivil havacılık kanununun insansız hava araçları yönergesi kapsamında 10 bin lira ceza uygulandı. Kaynak: AA

Düzce'de 18 Temmuz Stadyumu'nda bir futbol müsabakası sırasında saha üzerinde drone fark eden görevliler, durumu emniyet ekiplerine bildirdi. 

Ekiplerin takibi sonrasında drone'un bir alışveriş merkezinin çatı katına indiği tespit edildi.

Drone'u kullanan 32 yaşındaki M.Ö., izinsiz drone uçurduğunun tespit edilmesi sonrası işlemler için Çatana Polis Karakolu'na götürüldü.

Drone'u oynanan müsabakadan hatıra fotoğrafı çekmek için uçurduğunu söylemesi üzerine M.Ö.'ye, sivil havacılık kanununun insansız hava araçları yönergesi kapsamında 10 bin lira ceza uygulandı.

Kaynak: AA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.