yandex

Birmingham Cityʹye puan silme cezası

TEKNOLOJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.03.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3285+ kez okundu.
 

Birmingham Cityʹye puan silme cezası

İngiltere Futbol Ligi'nden (EFL) yapılan açılamada, 2015-18 sezonları arasında 39 milyon sterlinden daha fazla zarar ederek gerekli ekonomik şartları sağlayamadığı sebebiyle Birmingham City'nin 9 puan silme cezasına çarptırıldığı belirtildi. Bu dönemde 48,8 millyon sterlin ekonomik kayıp yaşayan Birmingham City, cezanın ardından 24 takımlı ligde 13'üncülükten 18'inci sıraya geriledi. Birmingham City'den yapılan açıklamada, "Kulübün sahipleri ve yönetim kurulu tarafından alınan kararlar, takımın çıkarlarını korumaya yöneliktir. Hedeflerimizi gerçekleştirmek ve taraftarımızı mutlu etmek için yaşadığımız ekonomik zorlukları azaltmaya kararlıyız." ifadeleri kullanıldı. Kaynak: AA

İngiltere Futbol Ligi'nden (EFL) yapılan açılamada, 2015-18 sezonları arasında 39 milyon sterlinden daha fazla zarar ederek gerekli ekonomik şartları sağlayamadığı sebebiyle Birmingham City'nin 9 puan silme cezasına çarptırıldığı belirtildi.

Bu dönemde 48,8 millyon sterlin ekonomik kayıp yaşayan Birmingham City, cezanın ardından 24 takımlı ligde 13'üncülükten 18'inci sıraya geriledi.

Birmingham City'den yapılan açıklamada, "Kulübün sahipleri ve yönetim kurulu tarafından alınan kararlar, takımın çıkarlarını korumaya yöneliktir. Hedeflerimizi gerçekleştirmek ve taraftarımızı mutlu etmek için yaşadığımız ekonomik zorlukları azaltmaya kararlıyız." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.