yandex

McGregor kariyerine son verdi

TEKNOLOJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.03.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2997+ kez okundu.
 

McGregor kariyerine son verdi

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Conor McGregor "Arkadaşlar ufak bir duyurum var. Bugün itibariyle spordan "MMA" emekli olduğumu açıklamak istiyorum. Meslektaşlarıma ileride yapacakları mücadelelerde başarılar diliyorum." İfadesini kullandı.  McGregor, geçtiğimiz ekim ayında Dağıstanlı dövüşçü Khabib Nurmagomedov'a mağlup olmuştu. İkinci emeklilik kararı  Bu, McGregor'ın sosyal medyadan duyurduğu ikinci emeklilik kararı oldu. Mart 2016'da da Nate Diaz'a yenildikten sonra kariyerine son verdiğini duyurmuş, daha sonra ise devam etme kararı almıştı.  Kaynak: TRT SPOR

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Conor McGregor "Arkadaşlar ufak bir duyurum var. Bugün itibariyle spordan "MMA" emekli olduğumu açıklamak istiyorum. Meslektaşlarıma ileride yapacakları mücadelelerde başarılar diliyorum." İfadesini kullandı. 

McGregor, geçtiğimiz ekim ayında Dağıstanlı dövüşçü Khabib Nurmagomedov'a mağlup olmuştu.

İkinci emeklilik kararı 

Bu, McGregor'ın sosyal medyadan duyurduğu ikinci emeklilik kararı oldu. Mart 2016'da da Nate Diaz'a yenildikten sonra kariyerine son verdiğini duyurmuş, daha sonra ise devam etme kararı almıştı. 

Kaynak: TRT SPOR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.