yandex

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Martʹta da milletimize güveniyorum inanıyorum

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2484+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Martʹta da milletimize güveniyorum inanıyorum

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından, Ankara'nın ilçelerinde düzenlediği mitinglere ilişkin paylaşımda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimiz bize sahip çıkarsa, Türkiye'nin aşılmayacak tek bir problemi olmaz. Ben 31 Mart'ta da milletimize güveniyorum, milletimize inanıyorum." ifadelerini kullandı.   Resmi Twitter'da görüntüle Recep Tayyip Erdoğan   ✔@RT_Erdogan     Milletimiz bize sahip çıkarsa, Türkiye’nin aşılmayacak tek bir problemi olmaz. Ben 31 Mart’ta da milletimize güveniyorum, milletimize inanıyorum.   13,1 B 20:45 - 28 Mar 2019   4.248 kişi bunun hakkında konuşuyor   Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik       Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımında şunları kaydetti; Ankaralı basiret sahibidir; onun için lafa değil, icraata bakar. Ankaralı feraset sahibidir; onun için vaade değil; esere, hizmete bakar. Ankaralı dürüsttür, namusludur; samimiyete, ahlaka, erdeme bakar. Onun için alengirli işlere bulaşanlardan, defolu isimlerden hazzetmez. Benim Ankaralı kardeşim vatanperverdir, milletperverdir. Onun için bölücülere taşeronluk yapanlara pirim vermez. Ankaralı kardeşim cesurdur, yiğittir, delikanlıdır, harbi ve hasbidir. Onun için namerde boyun eğeni, boyun bükeni sevmez. Milletimiz bize sahip çıkarsa, Türkiye'nin aşılmayacak tek bir problemi olmaz. Ben 31 Mart'ta da milletimize güveniyorum, milletimize inanıyorum. Kaynak: TRT Haber 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından, Ankara'nın ilçelerinde düzenlediği mitinglere ilişkin paylaşımda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimiz bize sahip çıkarsa, Türkiye'nin aşılmayacak tek bir problemi olmaz. Ben 31 Mart'ta da milletimize güveniyorum, milletimize inanıyorum." ifadelerini kullandı.

 

Resmi Twitter'da görüntüle Recep Tayyip Erdoğan   ✔@RT_Erdogan    

Milletimiz bize sahip çıkarsa, Türkiye’nin aşılmayacak tek bir problemi olmaz.

Ben 31 Mart’ta da milletimize güveniyorum, milletimize inanıyorum.

  13,1 B 20:45 - 28 Mar 2019   4.248 kişi bunun hakkında konuşuyor   Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik    


 

Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımında şunları kaydetti;

Ankaralı basiret sahibidir; onun için lafa değil, icraata bakar. Ankaralı feraset sahibidir; onun için vaade değil; esere, hizmete bakar. Ankaralı dürüsttür, namusludur; samimiyete, ahlaka, erdeme bakar.

Onun için alengirli işlere bulaşanlardan, defolu isimlerden hazzetmez. Benim Ankaralı kardeşim vatanperverdir, milletperverdir. Onun için bölücülere taşeronluk yapanlara pirim vermez.

Ankaralı kardeşim cesurdur, yiğittir, delikanlıdır, harbi ve hasbidir. Onun için namerde boyun eğeni, boyun bükeni sevmez. Milletimiz bize sahip çıkarsa, Türkiye'nin aşılmayacak tek bir problemi olmaz.

Ben 31 Mart'ta da milletimize güveniyorum, milletimize inanıyorum.

Kaynak: TRT Haber 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.