yandex

MHP Genel Başkanı Bahçeliʹden seçim sistemi önerisi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3273+ kez okundu.
 

MHP Genel Başkanı Bahçeliʹden seçim sistemi önerisi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bir grup gazeteciye MHP Genel Merkezinde açıklamalarda bulundu.  Bahçeli, seçim sonucu tartışmalarına değindi. "Seçim sonuçlarına itiraz hukuki bir haktır. Eğer tutanaklara geçirilmemişse bunun mutlaka tamir ve telafisi şarttır" dedi. Süreci yakından izlediklerini vurgulayan Bahçeli, "Yüksek Seçim Kurulu'nun en sağlıklı ve sağduyulu sonuca ulaşacağına inanıyorum" açıklamasını yaptı.  Devlet Bahçeli, Ankara ve İstanbul'da ilçelerin çoğunu Cumhur İttifakı'nın kazanıp büyükşehirde kaybetmenin sistem adaletsizliği olduğunu vurguladı. Bu duruma karşın "Sadece büyükşehir belediye başkanını seçelim, o da üstlendiği görev ve yetkiye dayanarak ilçe belediye başkanlarını belirlesin." önerisi geldi. Kaynak: TRT Haber

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bir grup gazeteciye MHP Genel Merkezinde açıklamalarda bulundu. 

Bahçeli, seçim sonucu tartışmalarına değindi. "Seçim sonuçlarına itiraz hukuki bir haktır. Eğer tutanaklara geçirilmemişse bunun mutlaka tamir ve telafisi şarttır" dedi.

Süreci yakından izlediklerini vurgulayan Bahçeli, "Yüksek Seçim Kurulu'nun en sağlıklı ve sağduyulu sonuca ulaşacağına inanıyorum" açıklamasını yaptı. 

Devlet Bahçeli, Ankara ve İstanbul'da ilçelerin çoğunu Cumhur İttifakı'nın kazanıp büyükşehirde kaybetmenin sistem adaletsizliği olduğunu vurguladı.

Bu duruma karşın "Sadece büyükşehir belediye başkanını seçelim, o da üstlendiği görev ve yetkiye dayanarak ilçe belediye başkanlarını belirlesin." önerisi geldi.

Kaynak: TRT Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.