yandex

Elazığʹda 5,2 büyüklüğünde deprem

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.04.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3606+ kez okundu.
 

Elazığʹda 5,2 büyüklüğünde deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan açıklamaya göre, saat 20.31'de, merkez üssü Elazığ Sivrice ilçesi olan 5,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi.   Sarsıntının, yerin 9,4 kilometre derinliğinde meydana geldiği, Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Bingöl'de de hissedildiği öğrenildi.   TRT Haber Canlı@trthabercanli     Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Sivrice'de meydana gelen deprem hakkında açıklama yapıyor. https://www.pscp.tv/w/b3ZzfTFEWUtYVmRYa0RHRWd8MXlwSmR2YldWbXJLVw6cLOT0sVB4BNubjPGwUeMrm9bdW-oqjJT_YnN5gnww …   65 00:49 - 5 Nis 2019 Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik TRT Haber Canlı @trthabercanli Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Sivrice'de meydana gelen deprem hakkında açıklama yapıyor. pscp.tv   15 kişi bunun hakkında konuşuyor         Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Elazığ'daki depreme ilişkin, "Hissedilen şehirler ve köylerle irtibata geçtik. Gelişmeleri takip ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.  Depremde endişe yaşayan bazı vatandaşlar sokağa çıktı. Türk Kızılay Başkanı: Ekiplerimiz bölgeye intikal etmiştir Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Ekiplerimiz bölgeye intikal etmiştir." ifadesini kullandı.  "Can ve mal kaybı yaşanmadı" Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Sivrice ilçesindeki depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir can ve mal kaybının yaşanmadığını belirterek, "Depremin merkez üssü Sivrice ilçesi ve köylerinden şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk intikal etmedi. Her ihtimale karşı başta AFAD olmak üzere ekipleri ilçeye yönlendirdik." diye konuştu. Kaldırım, başta Elazığ olmak üzere çevre illerde depremi hisseden herkese geçmiş olsun dileklerini ilettiğini söyledi. Kaynak: TRT Haber, AA

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan açıklamaya göre, saat 20.31'de, merkez üssü Elazığ Sivrice ilçesi olan 5,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

 

Sarsıntının, yerin 9,4 kilometre derinliğinde meydana geldiği, Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Bingöl'de de hissedildiği öğrenildi.

 

TRT Haber Canlı@trthabercanli    

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Sivrice'de meydana gelen deprem hakkında açıklama yapıyor. https://www.pscp.tv/w/b3ZzfTFEWUtYVmRYa0RHRWd8MXlwSmR2YldWbXJLVw6cLOT0sVB4BNubjPGwUeMrm9bdW-oqjJT_YnN5gnww …

  65 00:49 - 5 Nis 2019 Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik TRT Haber Canlı @trthabercanli

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Sivrice'de meydana gelen deprem hakkında açıklama yapıyor.

pscp.tv   15 kişi bunun hakkında konuşuyor      


 

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Elazığ'daki depreme ilişkin, "Hissedilen şehirler ve köylerle irtibata geçtik. Gelişmeleri takip ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu. 

Depremde endişe yaşayan bazı vatandaşlar sokağa çıktı.

Türk Kızılay Başkanı: Ekiplerimiz bölgeye intikal etmiştir

Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Ekiplerimiz bölgeye intikal etmiştir." ifadesini kullandı. 

"Can ve mal kaybı yaşanmadı"

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Sivrice ilçesindeki depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir can ve mal kaybının yaşanmadığını belirterek, "Depremin merkez üssü Sivrice ilçesi ve köylerinden şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk intikal etmedi. Her ihtimale karşı başta AFAD olmak üzere ekipleri ilçeye yönlendirdik." diye konuştu.

Kaldırım, başta Elazığ olmak üzere çevre illerde depremi hisseden herkese geçmiş olsun dileklerini ilettiğini söyledi.

Kaynak: TRT Haber, AA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.