yandex

Günün transfer dedikoduları: Gökhan Töre, Babel, Vlasic

TEKNOLOJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.04.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3391+ kez okundu.
 

Günün transfer dedikoduları: Gökhan Töre, Babel, Vlasic

* Siyah beyazlıların sezon başında Bayer Leverkusen U19 takımından transfer ettiği Güven Yalçın için Sampdoria’dan ciddi bir teklif geldi. İtalyan kulübü, Beşiktaş’ın 150 bin Euro’ya aldığı 20 yaşındaki futbolcu için 4.5 milyon Euro teklif etti. Siyah beyazlılar ise, “Sezon sonu görüşelim” cevabını verdi. (Hürriyet)  * Leicester ve Newcastle maceralarının ardından Fenerbahçe’de de hayal kırıklığı yaratan ve dibe vuran Cezayirli forvet, kendini yeni sezona hazırlıyor. Tecrübeli oyuncunun hayali, kariyerinin en başarılı dönemini yaşadığı Sporting Lizbon’a geri dönmek. Portekiz ekibinin de Slimani’yi kiralamaya sıcak baktığı öğrenildi. Ancak Sporting, Slimani’nin maaşında indirime gitmesi ya da bir bölümünün Leicester tarafından karşılanması halinde transferi gerçekleştirebilir. (Fanatik) * Beşiktaş'ın sezon başında Torino'dan kiraladığı Adem Ljajic'in bonservisini yönetimi düşündürüyor. Bütçeyi daraltacak yönetim ilk planda 10 milyon euro harcamayı planlıyor. Ljajic'in satın alma opsiyonu ise 5 milyon 250 bin euro. (Sabah) * Galatasaray devre arasında Beşiktaş'tan Fulham'a giden Ryan Babel ve siyah beyazlı takımda gözden çıkarılan Gökhan Töre'yi transfer listesinin en tepesine yazdı. Hollandalı yıldızın İstanbul'daki evini taşımaması bu iddiaları güçlendirdi. (Milliyet) * Galatasaray'ın transfer gündemindeki isimlerden Deniz Türüç maliyetiyle cep yakıyor. Kayserispor'un milli futbolcu için 8 milyon euro civarında bir bonservis talebinde bulunduğu öğrenildi. (Fanatik) * Geçtiğimiz sezonun devre arasında Beşiktaş'tan rekor bonservis ücretiyle Everton'a giden Cenk Tosun'un transferinde hem futbolcu hem de kulübüyle yapılacak görüşmeleri bizzat Fenerbahçe Başkanı Ali Koç gerçekleştirecek. (Sabah) * Beşiktaş'ta yönetim Karius'un yerine Fabri'nin gelmesinin faydalı olacağına Babel'in ise dengeleri bozacağına inanıyor. (Sabah) * Hırvat basını, Beşiktaş'ın CSKA Moskova'da kiralık oynayan Evertonlı oyuncu Vlasic için görüşmelere başladığı belirtildi. Siyah beyazlılar 21 yaşındaki futbolcuyu uzun süredir izlediği belirtildi. (Star)   kaynak : trt spor

* Siyah beyazlıların sezon başında Bayer Leverkusen U19 takımından transfer ettiği Güven Yalçın için Sampdoria’dan ciddi bir teklif geldi. İtalyan kulübü, Beşiktaş’ın 150 bin Euro’ya aldığı 20 yaşındaki futbolcu için 4.5 milyon Euro teklif etti. Siyah beyazlılar ise, “Sezon sonu görüşelim” cevabını verdi. (Hürriyet) 

* Leicester ve Newcastle maceralarının ardından Fenerbahçe’de de hayal kırıklığı yaratan ve dibe vuran Cezayirli forvet, kendini yeni sezona hazırlıyor. Tecrübeli oyuncunun hayali, kariyerinin en başarılı dönemini yaşadığı Sporting Lizbon’a geri dönmek. Portekiz ekibinin de Slimani’yi kiralamaya sıcak baktığı öğrenildi. Ancak Sporting, Slimani’nin maaşında indirime gitmesi ya da bir bölümünün Leicester tarafından karşılanması halinde transferi gerçekleştirebilir. (Fanatik)

* Beşiktaş'ın sezon başında Torino'dan kiraladığı Adem Ljajic'in bonservisini yönetimi düşündürüyor. Bütçeyi daraltacak yönetim ilk planda 10 milyon euro harcamayı planlıyor. Ljajic'in satın alma opsiyonu ise 5 milyon 250 bin euro. (Sabah)

* Galatasaray devre arasında Beşiktaş'tan Fulham'a giden Ryan Babel ve siyah beyazlı takımda gözden çıkarılan Gökhan Töre'yi transfer listesinin en tepesine yazdı. Hollandalı yıldızın İstanbul'daki evini taşımaması bu iddiaları güçlendirdi. (Milliyet)

* Galatasaray'ın transfer gündemindeki isimlerden Deniz Türüç maliyetiyle cep yakıyor. Kayserispor'un milli futbolcu için 8 milyon euro civarında bir bonservis talebinde bulunduğu öğrenildi. (Fanatik)

* Geçtiğimiz sezonun devre arasında Beşiktaş'tan rekor bonservis ücretiyle Everton'a giden Cenk Tosun'un transferinde hem futbolcu hem de kulübüyle yapılacak görüşmeleri bizzat Fenerbahçe Başkanı Ali Koç gerçekleştirecek. (Sabah)

* Beşiktaş'ta yönetim Karius'un yerine Fabri'nin gelmesinin faydalı olacağına Babel'in ise dengeleri bozacağına inanıyor. (Sabah)

* Hırvat basını, Beşiktaş'ın CSKA Moskova'da kiralık oynayan Evertonlı oyuncu Vlasic için görüşmelere başladığı belirtildi. Siyah beyazlılar 21 yaşındaki futbolcuyu uzun süredir izlediği belirtildi. (Star)

  kaynak : trt spor
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.