yandex

Atatürk Havalimanıʹnda bırakılan araçlar sahiplerini bekliyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.04.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3614+ kez okundu.
 

Atatürk Havalimanıʹnda bırakılan araçlar sahiplerini bekliyor

Ticari uçuşlara kapanan Atatürk Havalimanı otoparkında bulunan 56 otomobil ve 3 motosiklet olmak üzere toplam 59 araç, sahipleri tarafından alınmadığı takdirde yediemin otoparkına gönderilecek. "Büyük Göç" adı verilen taşınmanın 6 Nisan'da sona ermesinin ardından ticari uçuşların yapılmadığı havalimanındaki 4 katlı otoparkta bırakılan, aralarında lüks otomobillerin de yer aldığı araçların, sahiplerine teslim edilme süreci devam ediyor. TAV Havalimanları yetkilileri, araçların sahiplerine ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sahipleriyle irtibat sağlanmayan araçların bir süre sonra yediemin otoparkına çekileceği öğrenildi. TAV Havalimanları yetkilileri, bu araçların biriken otopark ücretlerinin de sahiplerinden alınacağını bildirdi.   Kaynak:AA

Ticari uçuşlara kapanan Atatürk Havalimanı otoparkında bulunan 56 otomobil ve 3 motosiklet olmak üzere toplam 59 araç, sahipleri tarafından alınmadığı takdirde yediemin otoparkına gönderilecek.

"Büyük Göç" adı verilen taşınmanın 6 Nisan'da sona ermesinin ardından ticari uçuşların yapılmadığı havalimanındaki 4 katlı otoparkta bırakılan, aralarında lüks otomobillerin de yer aldığı araçların, sahiplerine teslim edilme süreci devam ediyor.

TAV Havalimanları yetkilileri, araçların sahiplerine ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Sahipleriyle irtibat sağlanmayan araçların bir süre sonra yediemin otoparkına çekileceği öğrenildi.

TAV Havalimanları yetkilileri, bu araçların biriken otopark ücretlerinin de sahiplerinden alınacağını bildirdi.

 

Kaynak:AA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.