yandex

Maltepeʹde ilave kurulların saydığı oylar iptal edildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.04.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3257+ kez okundu.
 

Maltepeʹde ilave kurulların saydığı oylar iptal edildi

Ayrı ayrı toplanan Maltepe 1. ve 2. ilçe seçim kurulları, terminallerde bugüne kadar yapılan tüm sayımları oy çokluğuyla iptal etti.       TRT Haber Canlı@trthabercanli     İstanbul Maltepe'deki oy sayımında hakimler, sayımdaki ilave terminallerin iptaline hükmetti. Bu terminallerin saydığı oylar da iptal edildi. Ayrıntıları @trthaber muhabiri Ferit Demirtaş aktardı.https://www.trthaber.com/haber/gundem/maltepede-ilave-terminallerin-saydigi-oylar-iptal-edildi-411900.html …   79 23:09 - 14 Nis 2019   26 kişi bunun hakkında konuşuyor   Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik       İlçe seçim kurulları tarafından bizzat yapılan sayımların geçerli olduğu ve yeniden sayımın yeni terminal kurulmadan ilçe seçim kurulları tarafından bizzat yapılması kararlaştırıldı.  Buna göre, toplam oyların yaklaşık 5/6'sı ilçe seçim kurulu tarafından yeniden sayılacak. Karar, AK Parti, MHP, Saadet Partisi üyeleri ve iki memur üyenin oylarıyla alındı.  Kurul sayısı 2'ye düşürüldü Oy sayımı yapan kurul sayısı 12'den 2'ye düşürüldü. Terminal sayısı artırıldıktan sonra sayılan sandıklar da yeniden sayılacak. Sayıma, sabahtan itibaren devam edilecek. CHP, İlçe Seçim Kurulu kararlarının yazılmasının ardından itiraz etmeye hazırlanıyor.  Kaynak: TRT Haber, AA 

Ayrı ayrı toplanan Maltepe 1. ve 2. ilçe seçim kurulları, terminallerde bugüne kadar yapılan tüm sayımları oy çokluğuyla iptal etti.

 

 

  TRT Haber Canlı@trthabercanli    

İstanbul Maltepe'deki oy sayımında hakimler, sayımdaki ilave terminallerin iptaline hükmetti. Bu terminallerin saydığı oylar da iptal edildi. Ayrıntıları @trthaber muhabiri Ferit Demirtaş aktardı.https://www.trthaber.com/haber/gundem/maltepede-ilave-terminallerin-saydigi-oylar-iptal-edildi-411900.html …

  79 23:09 - 14 Nis 2019   26 kişi bunun hakkında konuşuyor   Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik    


 

İlçe seçim kurulları tarafından bizzat yapılan sayımların geçerli olduğu ve yeniden sayımın yeni terminal kurulmadan ilçe seçim kurulları tarafından bizzat yapılması kararlaştırıldı. 

Buna göre, toplam oyların yaklaşık 5/6'sı ilçe seçim kurulu tarafından yeniden sayılacak.

Karar, AK Parti, MHP, Saadet Partisi üyeleri ve iki memur üyenin oylarıyla alındı. 

Kurul sayısı 2'ye düşürüldü

Oy sayımı yapan kurul sayısı 12'den 2'ye düşürüldü. Terminal sayısı artırıldıktan sonra sayılan sandıklar da yeniden sayılacak. Sayıma, sabahtan itibaren devam edilecek.

CHP, İlçe Seçim Kurulu kararlarının yazılmasının ardından itiraz etmeye hazırlanıyor. 

Kaynak: TRT Haber, AA 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.