yandex

Irakʹın kuzeyindeki terör hedefleri imha edildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.04.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2921+ kez okundu.
 

Irakʹın kuzeyindeki terör hedefleri imha edildi

Irak kuzeyi Zap, Avaşin-Basyan ve Hakurk bölgelerine düzenlenen hava harekatlarında, terör örgütü PKK tarafından kullanılan hedefler imha edildi. Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Irak’ın kuzeyi Zap, Avaşin-Basyan ve Hakurk bölgelerine hava harekatı düzenlendiği belirtildi. Hava harekatı neticesinde, terör örgütü PKK tarafından silah mevzii, barınak, sığınak ve mühimmat deposu olarak kullanılan hedefler imha edildi.     Resmi Twitter'da görüntüle Millî Savunma Bakanlığı   ✔@tcsavunma     Irak kuzeyi Zap, Avaşin-Basyan ve Hakurk bölgelerine düzenlenen hava harekâtları neticesinde, PKK bölücü terör örgütü tarafından silah mevzii, barınak, sığınak ve mühimmat deposu olarak kullanılan hedefler imha edildi.#MSB #TSK   1.646 16:49 - 13 Nis 2019   253 kişi bunun hakkında konuşuyor   Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik       Kaynak: TRT Haber

Irak kuzeyi Zap, Avaşin-Basyan ve Hakurk bölgelerine düzenlenen hava harekatlarında, terör örgütü PKK tarafından kullanılan hedefler imha edildi.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Irak’ın kuzeyi Zap, Avaşin-Basyan ve Hakurk bölgelerine hava harekatı düzenlendiği belirtildi.

Hava harekatı neticesinde, terör örgütü PKK tarafından silah mevzii, barınak, sığınak ve mühimmat deposu olarak kullanılan hedefler imha edildi.

 

 

Resmi Twitter'da görüntüle Millî Savunma Bakanlığı   ✔@tcsavunma    

Irak kuzeyi Zap, Avaşin-Basyan ve Hakurk bölgelerine düzenlenen hava harekâtları neticesinde, PKK bölücü terör örgütü tarafından silah mevzii, barınak, sığınak ve mühimmat deposu olarak kullanılan hedefler imha edildi.#MSB #TSK

  1.646 16:49 - 13 Nis 2019   253 kişi bunun hakkında konuşuyor   Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik    


 

Kaynak: TRT Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.