yandex

Konya’dan Büyük Başarı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.04.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 4753+ kez okundu.
 

Konya’dan Büyük Başarı

Antalya’da düzenlenen Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonasında seçme programına katılan Süleyman Candan açık siklette birinci oldu.Candan birinci olmanın heyecanı içersinde olduğunu ifade ederek” Başarı çok güzel bir şey.Ama kendini geliştirip daha ileri seviyeye çıkmak istiyorum. Şu anda da çok mutluyum” dedi. Haziran ayında İspanyada yapılacak İFBB Avrupa vücut geliştirme şampiyonasında Ülkemizi ve ilimizi temsil edecek olan Candan,  2016 yılında yapılan Wabba World mr.üniverse (dünya kainat) vücut geliştirme şampiyonu olarak ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil ettiğini bunu da  derece ile tamamladığını hatırlattı. Milli sporcumuz Konya'da Metrocıty Spor Merkezi işletmecisi.   Haber Merkezi

Antalya’da düzenlenen Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonasında seçme programına katılan Süleyman Candan açık siklette birinci oldu.Candan birinci olmanın heyecanı içersinde olduğunu ifade ederek” Başarı çok güzel bir şey.Ama kendini geliştirip daha ileri seviyeye çıkmak istiyorum. Şu anda da çok mutluyum” dedi. Haziran ayında İspanyada yapılacak İFBB Avrupa vücut geliştirme şampiyonasında Ülkemizi ve ilimizi temsil edecek olan Candan,  2016 yılında yapılan Wabba World mr.üniverse (dünya kainat) vücut geliştirme şampiyonu olarak ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil ettiğini bunu da  derece ile tamamladığını hatırlattı. Milli sporcumuz Konya'da Metrocıty Spor Merkezi işletmecisi.

 

Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.