yandex

Ekrem İmamoğlu, Mazbatasını Aldı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.04.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2887+ kez okundu.
 

Ekrem İmamoğlu, Mazbatasını Aldı

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul İl Seçim Kurulunca mazbatasının hazırlanmasının ardından Çağlaya'ndaki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi. Burada partililerce coşkuyla karşılananan İmamoğlu, daha sonra adliyeye girerek İl Seçim Kurulu'na geçti. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Ekrem İmamoğlu mazbatasını aldı. Şimdi hep birlikte Saraçhane'ye gidiyoruz, onu makamına yerleştiriyoruz. Biz önden gidiyoruz, onu orada karşılayacağız."  İmamoğlu: İBB'nin tüm alanları şeffaf bir biçimde halkına açılmıştır İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, İl Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldıktan sonra İBB'nin Saraçhane'deki binasına geldi. İmamoğlu, burada yaptığı konuşmada, "Mazbatamızı 16 milyon insanımız adına devir aldım. Toplumun demokrasiye olan inancına ve buna dönük mücadelesinden asla vazgeçmedik. Kimsenin hakkını yemedik, '16 milyonun hakkını yedirtmeyiz' dedik." diye konuştu. "İBB'nin tüm alanları şeffaf bir biçimde halkına, insanına bugün itibarıyla açılmıştır." diyen İmamoğlu, şöyle devam etti: "(İBB) Bir kişiye, bir gruba, bir partiye hizmete değil 16 milyon insanına hizmet etmeye bugün itibarıyla başlamıştır. Bu kentin ihtiyaçlarını biliyoruz. Bu şehirde yaşayan herkesin taleplerini biliyoruz ve hizmet etmeye hemen, hızlıca başlayacağız. Bu an itibarıyla devam eden süreçler var, bunun farkındayız. Elbette ki şehrimizi, şehrimizde yaşayanlarımızın huzuru ve mutluluğu için bir an önce bu süreçlerle ilgili net ifadelerini ilgili kurullardan elbette ki bekliyoruz. Bizim kafamız net."

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul İl Seçim Kurulunca mazbatasının hazırlanmasının ardından Çağlaya'ndaki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.

Burada partililerce coşkuyla karşılananan İmamoğlu, daha sonra adliyeye girerek İl Seçim Kurulu'na geçti.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Ekrem İmamoğlu mazbatasını aldı. Şimdi hep birlikte Saraçhane'ye gidiyoruz, onu makamına yerleştiriyoruz. Biz önden gidiyoruz, onu orada karşılayacağız." 

İmamoğlu: İBB'nin tüm alanları şeffaf bir biçimde halkına açılmıştır

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, İl Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldıktan sonra İBB'nin Saraçhane'deki binasına geldi.

İmamoğlu, burada yaptığı konuşmada, "Mazbatamızı 16 milyon insanımız adına devir aldım. Toplumun demokrasiye olan inancına ve buna dönük mücadelesinden asla vazgeçmedik. Kimsenin hakkını yemedik, '16 milyonun hakkını yedirtmeyiz' dedik." diye konuştu.

"İBB'nin tüm alanları şeffaf bir biçimde halkına, insanına bugün itibarıyla açılmıştır." diyen İmamoğlu, şöyle devam etti: "(İBB) Bir kişiye, bir gruba, bir partiye hizmete değil 16 milyon insanına hizmet etmeye bugün itibarıyla başlamıştır. Bu kentin ihtiyaçlarını biliyoruz. Bu şehirde yaşayan herkesin taleplerini biliyoruz ve hizmet etmeye hemen, hızlıca başlayacağız. Bu an itibarıyla devam eden süreçler var, bunun farkındayız. Elbette ki şehrimizi, şehrimizde yaşayanlarımızın huzuru ve mutluluğu için bir an önce bu süreçlerle ilgili net ifadelerini ilgili kurullardan elbette ki bekliyoruz. Bizim kafamız net."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.