yandex

Tarihin ilk yarışı öncesi heyecan dorukta

TEKNOLOJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3886+ kez okundu.
 

Tarihin ilk yarışı öncesi heyecan dorukta

Kadınlarda tarihin ilk Formula 1 sezonu için geri sayım sürüyor. Takımlar ve pilotlar son hazırlıklarına Almanya'da devam ediyor. Test sürüşlerine Lausitzring ev sahipliği yapıyor. Kadın sürücüler yaklaşan yarışlar öncesi bir hayli heyecanlı. Sabırsızlıkla sezonun ilk grand prix’sini bekliyor. Onlardan biri de Naomi Schiff... Genç pilot, hemcinsleriyle mücadele etmek için adeta gün sayıyor. Kadınlar organizasyonunu olumlu bir adım olarak görse de, onun ve arkadaşlarının tek hayali bir gün erkek meslektaşlarıyla aynı pistte yer almak. Kadınlarda 2019 Formula 1 sezonunun ilk ayağı 5 Mayıs Pazar günü Hockenheim pistinde yapılacak. Kaynak: TRT SPOR

Kadınlarda tarihin ilk Formula 1 sezonu için geri sayım sürüyor. Takımlar ve pilotlar son hazırlıklarına Almanya'da devam ediyor.

Test sürüşlerine Lausitzring ev sahipliği yapıyor.

Kadın sürücüler yaklaşan yarışlar öncesi bir hayli heyecanlı. Sabırsızlıkla sezonun ilk grand prix’sini bekliyor.

Onlardan biri de Naomi Schiff...

Genç pilot, hemcinsleriyle mücadele etmek için adeta gün sayıyor.

Kadınlar organizasyonunu olumlu bir adım olarak görse de, onun ve arkadaşlarının tek hayali bir gün erkek meslektaşlarıyla aynı pistte yer almak.

Kadınlarda 2019 Formula 1 sezonunun ilk ayağı 5 Mayıs Pazar günü Hockenheim pistinde yapılacak.

Kaynak: TRT SPOR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.