yandex

Beyşehirʹde 3 aylar gecesi programı

ÇOCUK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 2636+ kez okundu.
 

Beyşehirʹde 3 aylar gecesi programı

Beyşehir'de faaliyet gösteren Eşrefoğlu, Mehmet Akif Ersoy ve Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulları'nda öğrenim gören öğrencilerin hazırladığı ve Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirilen program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Programda, öğrenciler tarafından naat-ı şerifler okunurken, ilahi dinletisi gerçekleştirildi ve düzenlenen sema gösterisi salonu dolduran kalabalık tarafından beğeniyle izlendi.  Programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, İlçe Müftü Vekili Vaiz Sami Büyükalkan, okul idarecileri, eğitimciler, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.

Beyşehir'de faaliyet gösteren Eşrefoğlu, Mehmet Akif Ersoy ve Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulları'nda öğrenim gören öğrencilerin hazırladığı ve Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirilen program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Programda, öğrenciler tarafından naat-ı şerifler okunurken, ilahi dinletisi gerçekleştirildi ve düzenlenen sema gösterisi salonu dolduran kalabalık tarafından beğeniyle izlendi. 

Programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, İlçe Müftü Vekili Vaiz Sami Büyükalkan, okul idarecileri, eğitimciler, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.