yandex

Cumhurbaşkanı Atama ve Görevden Alma Kararları Resmi Gazete’de

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 4074+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Atama ve Görevden Alma Kararları Resmi Gazete’de

Muzaffer Barış Morgül ve Salih Kılıç isimleri uygun görüldü. Atama ve Görevden Alma Kararları, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3’üncü maddeleri gereğince yapılmıştır.  Fahrettin Altun Manas Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı oldu  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan bir başka atama kararına göre ise Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığına, İletişim Başkanı Fahrettin Altun atandı. Kararda şu ifadeler yer aldı, “Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığına, 6339 sayılı Kanunla onaylanması uygun bulunan ‘Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Kırgız Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi’nin İşleyiş Esaslarına Dair Anlaşmanın 5 inci maddesi ve Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Tüzüğünün 4 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun atanmıştır” 

Muzaffer Barış Morgül ve Salih Kılıç isimleri uygun görüldü. Atama ve Görevden Alma Kararları, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3’üncü maddeleri gereğince yapılmıştır. 
Fahrettin Altun Manas Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı oldu 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan bir başka atama kararına göre ise Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığına, İletişim Başkanı Fahrettin Altun atandı. Kararda şu ifadeler yer aldı, “Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığına, 6339 sayılı Kanunla onaylanması uygun bulunan ‘Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Kırgız Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi’nin İşleyiş Esaslarına Dair Anlaşmanın 5 inci maddesi ve Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Tüzüğünün 4 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun atanmıştır” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.