yandex

Spor Engel Tanımaz

SPOR 11.05.2019 - 14:16, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 4247+ kez okundu.
 

Spor Engel Tanımaz

Meram Görme Engelliler Spor Kulübü ve Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Engelliler Haftası münasebetiyle Spor Engel Tanımaz programı gerçekleştirildi.

Meram Görme Engelliler Spor Kulübü ve Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Engelliler Haftası münasebetiyle Spor Engel Tanımaz programı gerçekleştirildi.. Meram Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ali ŞİMŞEK her sağlıklı birey engel adayıdır diyerek,” Kulübümüzde spor yaparak sosyal hayata daha aktif katılmaları için canla başla çalışmayı kendimize amaç edindik.  Bu bağlamda sporcularımızı milli takıma göndererek ülkemizi Avrupa’da en iyi şekilde temsil etmeleri için üzerimize düşeni yapmaya her daim onların yanında olmaya gayret gösteriyoruz” diye konuştu. İşkur İl Müdürü Emrah KELEŞ,”İşkur’un özel politika gerektiren gruplardan engelli vatandaşlarımıza yönelik çeşitli faaliyetlerde bulunduğunu, Konya Çalışma Ve İş Kurumu ve İl müdürlüğü olarak engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayata uyum sağlamaları ve meslek sahibi yaparak işgücü piyasasında sayılarını artırmaya daha iyi koşullarda çalışma hayatında yer almaları için elimizden gelen desteği vermeye hazırız” ifadelerini kullandı. Meram Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ali ŞİMŞEK İşkur İl Müdürü Emrah KELEŞ’e forma hediye etti ve istiklal marşının ardından müsabakaya geçildi Maç hakkında bilgi veren Başkan Ali ŞİMŞEK,”21.00’da başlayan maçta az gören sporcularla gören işkur personeli arasında gerçekleştirildi.  İşkur İl Müdürü Emrah KELEŞ ise müsabakada kaleci olarak oynadı. Çekişmeli geçen maç berabere sonuçlandı maçı Konya İl Hakem Kurulundan dört hakem yönetti” şeklinde konuştu.
Meram Görme Engelliler Spor Kulübü ve Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Engelliler Haftası münasebetiyle Spor Engel Tanımaz programı gerçekleştirildi.

Meram Görme Engelliler Spor Kulübü ve Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Engelliler Haftası münasebetiyle Spor Engel Tanımaz programı gerçekleştirildi..

Meram Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ali ŞİMŞEK her sağlıklı birey engel adayıdır diyerek,” Kulübümüzde spor yaparak sosyal hayata daha aktif katılmaları için canla başla çalışmayı kendimize amaç edindik.  Bu bağlamda sporcularımızı milli takıma göndererek ülkemizi Avrupa’da en iyi şekilde temsil etmeleri için üzerimize düşeni yapmaya her daim onların yanında olmaya gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

İşkur İl Müdürü Emrah KELEŞ,”İşkur’un özel politika gerektiren gruplardan engelli vatandaşlarımıza yönelik çeşitli faaliyetlerde bulunduğunu, Konya Çalışma Ve İş Kurumu ve İl müdürlüğü olarak engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayata uyum sağlamaları ve meslek sahibi yaparak işgücü piyasasında sayılarını artırmaya daha iyi koşullarda çalışma hayatında yer almaları için elimizden gelen desteği vermeye hazırız” ifadelerini kullandı.

Meram Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ali ŞİMŞEK İşkur İl Müdürü Emrah KELEŞ’e forma hediye etti ve istiklal marşının ardından müsabakaya geçildi

Maç hakkında bilgi veren Başkan Ali ŞİMŞEK,”21.00’da başlayan maçta az gören sporcularla gören işkur personeli arasında gerçekleştirildi.  İşkur İl Müdürü Emrah KELEŞ ise müsabakada kaleci olarak oynadı. Çekişmeli geçen maç berabere sonuçlandı maçı Konya İl Hakem Kurulundan dört hakem yönetti” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.