yandex

Ümit Özat'tan haklı çıkış: TFF ligi Ramazan'a göre ayarlamalı

SPOR 13.05.2019 - 13:20, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:32 3159+ kez okundu.
 

Ümit Özat'tan haklı çıkış: TFF ligi Ramazan'a göre ayarlamalı

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, "Yabancının Christmas'ını düşünüyorsak Müslümanların da Ramazan'ını düşünmeliyiz" açıklamasında bulundu.

Adana Demirspor, Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında sahasında ağırladığı Balıkesirspor'u 2-0 mağlup etti. Balıkesirspor maçının ardından basın toplantısı düzenleyen Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat haklı bir çıkışta bulundu. TFF'nin maç takvimini Ramazan'a göre belirlemesi gerektiğini söyleyen Özat, "Yabancının Christmas'ını düşünüyorsak Müslümanların da Ramazan'ını düşünmeliyiz" dedi. "ORUÇ TUT DESEN BİR DERT TUTMA DESEN BAŞKA DERT" 42 yaşındaki teknik adam, "Pote'ye ihtiyacımız var ancak arkadaş hepimiz Müslümanız elhamdülillah. Federasyon bizi neden oyuncularla karşı karşıya getiriyor. Gece saat 03.00'te sahur yapıyor, maça kadar 13 saat, 1,5 saat de öyle, bu oyuncu bir şey yemiyor, içmiyor. Tut desen bir dert tutma desen başka bir dert. Almanya'da maç programı 1-34 haftaya kadar saatine kadar belli. Lige beş defa 15 gün ara verdik. Irkçılık yapmıyorum. Yabancının Christmas'ını düşünüyorsak bizim çocukların da Ramazan'ını düşünelim. Ligi ona göre ayarlayalım" dedi.
Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, "Yabancının Christmas'ını düşünüyorsak Müslümanların da Ramazan'ını düşünmeliyiz" açıklamasında bulundu.

Adana Demirspor, Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında sahasında ağırladığı Balıkesirspor'u 2-0 mağlup etti.

Balıkesirspor maçının ardından basın toplantısı düzenleyen Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat haklı bir çıkışta bulundu.

TFF'nin maç takvimini Ramazan'a göre belirlemesi gerektiğini söyleyen Özat, "Yabancının Christmas'ını düşünüyorsak Müslümanların da Ramazan'ını düşünmeliyiz" dedi.

"ORUÇ TUT DESEN BİR DERT TUTMA DESEN BAŞKA DERT"

42 yaşındaki teknik adam, "Pote'ye ihtiyacımız var ancak arkadaş hepimiz Müslümanız elhamdülillah. Federasyon bizi neden oyuncularla karşı karşıya getiriyor. Gece saat 03.00'te sahur yapıyor, maça kadar 13 saat, 1,5 saat de öyle, bu oyuncu bir şey yemiyor, içmiyor. Tut desen bir dert tutma desen başka bir dert. Almanya'da maç programı 1-34 haftaya kadar saatine kadar belli. Lige beş defa 15 gün ara verdik. Irkçılık yapmıyorum. Yabancının Christmas'ını düşünüyorsak bizim çocukların da Ramazan'ını düşünelim. Ligi ona göre ayarlayalım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.