yandex
Anasayfa Yazarlar Cevdet AK Yazı Detayı Bu yazı 1408+ kez okundu.
Cevdet AK
Köşe Yazarı
Cevdet AK
 

ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR.

Mevlam taaaa ezelden insana seslendi. Bak seni nazarımda kıymeti olmayan mekana dünya ya sürgün ediyorum.. Orada... Canın yanacak, iftiralara uğrayacaksın, malın azalıp çoğalacak, hasta olacaksın, evlatlarınla, eşinle, akrabalarınla ana ve babanla beşeri ilişkilerle çevre sorunlarıyla, hatta ZALİMLERİNİN zulmune ve gadrine katline her türlü aşağılayıcı adaletsizliklerine, tecavüzlerine uğrayarak işkenceler yaşayarak imtihan olunacaksın. İşte bu hallere sabreder bana dua eder ve beni unutmaz, rabbim yalnız sensin ve yalnız sana kulluk ederim ALLAH'ım der, sarılırsan ve ne olursa olsun, kötülük yapanı affeder bağışlarsan, bana en yakın kullarımdan olursun diyerek, biz fani aciz adem oğluna sonsuzluk yurdu cenneti alayı müjdeledi... Hayy ve Kayyum olan rabbim sabredip beraber olduğu, halis kullarının arasına bizleri nail eylesin.  Sabredemiyeceğimiz ağır imtihanlarla kalbimize ruhumuza darlık ve sıkıntı vermesin.  İşimizi kolay eylesin, kalplerimize genişlik ve ferahlık versin. Sağlık sıhhat ve afiyet versin. Memleketimize devletimize islam alemine hainlik eden ve yeryüzünün her neresinde olursa olsun mabetler  (CAMİ,MESCİT,KİLİSE,havra,) vb gibi ALLAH 'ın yoluna davet vazifesi gören ibadethaneleri yıkan ve şeytan pisliği lain yerlere şerhanelere prim verip çoğaltanları insanlığın gönül alemini kirletip yıkanları, gençliği na edep ahlak bataklığına sürükleyip yakanları tövbeyi nasuh ile tövbekâr olmayı nasip eylesin.   Haricinde islama ve insanlığa kötülük yapmakta uslanmayanı ve tövbe etmemekte ısrar ile zulme devam edenleri yerin dibine soksun kahru perişan eylesin.İNŞAALLAH. RABBİM. ALSANCAĞIMIZIN ,GÖLGESİNDE EZANI MUHAMMEDİYİ SONSUZA DEĞİN, SEMALARIMIZDA GÖNÜLLERE İMAN PINARI ŞERBETİ SUNAN HAZLARA KAVUŞTURARAK, YÜCELTİP KALPLERİMİZE NAKŞ EYLESİN İNŞAALLAH.... AMİN...
Ekleme Tarihi: 23 Kasım 2019 - Cumartesi

ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR.

Mevlam taaaa ezelden insana seslendi.
Bak seni nazarımda kıymeti olmayan mekana dünya ya sürgün ediyorum..

Orada...

Canın yanacak, iftiralara uğrayacaksın, malın azalıp çoğalacak, hasta olacaksın, evlatlarınla, eşinle, akrabalarınla
ana ve babanla beşeri ilişkilerle çevre sorunlarıyla, hatta ZALİMLERİNİN zulmune ve gadrine katline her türlü aşağılayıcı adaletsizliklerine, tecavüzlerine uğrayarak işkenceler yaşayarak imtihan olunacaksın.

İşte bu hallere sabreder bana dua eder ve beni unutmaz, rabbim yalnız sensin ve yalnız sana kulluk ederim ALLAH'ım der, sarılırsan ve ne olursa olsun, kötülük yapanı affeder bağışlarsan, bana en yakın kullarımdan olursun diyerek, biz fani aciz adem oğluna sonsuzluk yurdu cenneti alayı müjdeledi...

Hayy ve Kayyum olan rabbim sabredip beraber olduğu, halis kullarının arasına bizleri nail eylesin. 

Sabredemiyeceğimiz ağır imtihanlarla kalbimize ruhumuza darlık ve sıkıntı vermesin. 
İşimizi kolay eylesin, kalplerimize genişlik ve ferahlık versin.
Sağlık sıhhat ve afiyet versin.

Memleketimize devletimize islam alemine hainlik eden ve yeryüzünün her neresinde olursa olsun mabetler 
(CAMİ,MESCİT,KİLİSE,havra,) vb gibi ALLAH 'ın yoluna davet vazifesi gören ibadethaneleri yıkan ve şeytan pisliği lain yerlere şerhanelere prim verip çoğaltanları insanlığın gönül alemini kirletip yıkanları, gençliği na edep ahlak bataklığına sürükleyip yakanları tövbeyi nasuh ile tövbekâr olmayı nasip eylesin.
 
Haricinde islama ve insanlığa kötülük yapmakta uslanmayanı ve tövbe etmemekte ısrar ile zulme devam edenleri yerin dibine soksun kahru perişan eylesin.İNŞAALLAH.

RABBİM.
ALSANCAĞIMIZIN ,GÖLGESİNDE EZANI MUHAMMEDİYİ SONSUZA DEĞİN, SEMALARIMIZDA GÖNÜLLERE İMAN PINARI ŞERBETİ SUNAN HAZLARA KAVUŞTURARAK, YÜCELTİP KALPLERİMİZE NAKŞ EYLESİN İNŞAALLAH.... AMİN...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.