yandex
Sıla MADEN
Köşe Yazarı
Sıla MADEN
 

Kitap Analizim

Yazar adı: Hakan Günday Kitap adı: AZ Aslında karışık duygular içerisindeyim Ve henüz okumayan arkadaşlarıma spoi vermeden kitabı Nasıl yorumlayacağima karar vermeye çalışıyorum Öncelikle genel olarak kitabı sevdim özellikle Hakan Günday ı yazarımızın gerek testleri gerek konuları ele Alışı gerek kalemini ustalıkla kullanışı ve Yalın anlatımı ile kendine hayran bırakacak bir ustalıkta ama aynı zamanda bu kadar tesadüf bir araya gelmez dedirtecek kadar olayları birbirine bağlamış Bence en büyük eksik buradaydı Bu kadarı fazla diyebileceğiniz bir Dizi izliyor hissi uyandırıyor romanımız dan az bahsedecek olursam Yok yok diyebilirim töre cinayeti çocuk gelinler tarikatlar sadomazo ilişkiler dayak şiddet uyuşturucu bataklığı anlayacağınız bütün olumsuzluklar 300 sayfaya sığmış dediğim gibi sağlam bir psikolojiniz Yoksa bu kitabı okumayın sado mazo ilişkiler hakkında Bu kitabı okumadan önce "Gülseren budayıcıoğlu /günahın üç rengi" adlı kitap okumamış olsaydım bu tür ilişkilerin sadece yurtdışında olduğunu zannederdim oysa O kitapta Okuduğum kadarıyla ülkemizde de çok fazlasıyla yaşanan bir ilişki türü olduğunu öğrendim Bu da inandırıcılık açısından kitaba bakış açımı daha farklı kıldı benim en çok hoşuma giden yazarın Bu kitabın ismi        (az) hakkında ki tespiti  Az... Sen de fark ettin mi? Az, dediğin, küçücük bir kelime. Sadece A ve Z. Sadece iki harf. Ama aralarında koca bir alfabe var. O alfabeyle yazılmış onbinlerce kelime ve yüzbinlerce cümle var. “ Sonuç olarak kendinizi hazır hissediyorsanız güzel bir kitap hatta ben bu kitabı okuduktan sonra Hakan Günday'ın Diğer kitaplarını almaya da karar verdim herkese İyi okumalar.
Ekleme Tarihi: 22 Mart 2020 - Pazar

Kitap Analizim

Yazar adı: Hakan Günday
Kitap adı: AZ

Aslında karışık duygular içerisindeyim Ve henüz okumayan arkadaşlarıma spoi vermeden kitabı Nasıl yorumlayacağima karar vermeye çalışıyorum Öncelikle genel olarak kitabı sevdim özellikle Hakan Günday ı yazarımızın gerek testleri gerek konuları ele Alışı gerek kalemini ustalıkla kullanışı ve Yalın anlatımı ile kendine hayran bırakacak bir ustalıkta ama aynı zamanda bu kadar tesadüf bir araya gelmez dedirtecek kadar olayları birbirine bağlamış Bence en büyük eksik buradaydı Bu kadarı fazla diyebileceğiniz bir Dizi izliyor hissi uyandırıyor romanımız dan az bahsedecek olursam Yok yok diyebilirim töre cinayeti çocuk gelinler tarikatlar sadomazo ilişkiler dayak şiddet uyuşturucu bataklığı anlayacağınız bütün olumsuzluklar 300 sayfaya sığmış dediğim gibi sağlam bir psikolojiniz Yoksa bu kitabı okumayın sado mazo ilişkiler hakkında Bu kitabı okumadan önce "Gülseren budayıcıoğlu /günahın üç rengi" adlı kitap okumamış olsaydım bu tür ilişkilerin sadece yurtdışında olduğunu zannederdim oysa O kitapta Okuduğum kadarıyla ülkemizde de çok fazlasıyla yaşanan bir ilişki türü olduğunu öğrendim Bu da inandırıcılık açısından kitaba bakış açımı daha farklı kıldı benim en çok hoşuma giden yazarın Bu kitabın ismi        (az) hakkında ki tespiti
 Az...
Sen de fark ettin mi? Az, dediğin, küçücük bir kelime. Sadece A ve Z. Sadece iki harf. Ama aralarında koca bir alfabe var. O alfabeyle yazılmış onbinlerce kelime ve yüzbinlerce cümle var. “
Sonuç olarak kendinizi hazır hissediyorsanız güzel bir kitap hatta ben bu kitabı okuduktan sonra Hakan Günday'ın Diğer kitaplarını almaya da karar verdim herkese İyi okumalar.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.