yandex

2.el araba alacaklar Atilla Yeşilada yemin etti!

EKONOMİ (MG) - Milli Gazete | 03.01.2024 - 14:31, Güncelleme: 03.01.2024 - 14:31 1073+ kez okundu.
 

2.el araba alacaklar Atilla Yeşilada yemin etti!

Ekonomist Atilla Yeşilada 2. el araba fiyatlarıyla ilgili çok net açıklamalarda bulundu. Yeşilada iddiasını yemin ederek ifade ederken ikinci el araba alacaklara 6 ay daha bekleyin dedi.

2024 yılına girdiğimiz şu günlerde araba almak isteyen vatandaşların piyasanın hangi yöne gideceği konusunda merakı devam ediyor. Bu süreçte kafası karışan 2. El araba almak isteyen kişilere ekonomist Atilla Yeşilada’dan bir uyarı geldi. Mesele Ekonomi isimli sosyal medya kanalına konuşan Atilla Yeşilada, Türkiye’de araba fiyatlarında son dönemde gereksiz bir patlama yaşandığını ifade ederken bu fiyatların geri geleceğini öne sürdü. 6 AY DAHA SABREDİN YÜZDE 20 DÜŞÜK ALACAKSINIZ 2. el araba almayı düşünenlere seslenen Atilla Yeşilada “6 ay daha bekleyin bak yemin ediyorum size. Yaza kadar sabredin. 2. El 20 bin -30 bin kilometredeki Avrupa arabaları şuandaki dolar fiyatının yüzde 20 altında alacaksınız” diye konuştu.
Ekonomist Atilla Yeşilada 2. el araba fiyatlarıyla ilgili çok net açıklamalarda bulundu. Yeşilada iddiasını yemin ederek ifade ederken ikinci el araba alacaklara 6 ay daha bekleyin dedi.

2024 yılına girdiğimiz şu günlerde araba almak isteyen vatandaşların piyasanın hangi yöne gideceği konusunda merakı devam ediyor. Bu süreçte kafası karışan 2. El araba almak isteyen kişilere ekonomist Atilla Yeşilada’dan bir uyarı geldi.

Mesele Ekonomi isimli sosyal medya kanalına konuşan Atilla Yeşilada, Türkiye’de araba fiyatlarında son dönemde gereksiz bir patlama yaşandığını ifade ederken bu fiyatların geri geleceğini öne sürdü.

6 AY DAHA SABREDİN YÜZDE 20 DÜŞÜK ALACAKSINIZ

2. el araba almayı düşünenlere seslenen Atilla Yeşilada “6 ay daha bekleyin bak yemin ediyorum size. Yaza kadar sabredin. 2. El 20 bin -30 bin kilometredeki Avrupa arabaları şuandaki dolar fiyatının yüzde 20 altında alacaksınız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.