yandex

Ali Şimşek'ten Ramazan Bayramı Mesajı: "Birlik ve Beraberlikle Engelleri Aşalım

KONYA (BBH) - Haber Merkezi | 09.04.2024 - 17:37, Güncelleme: 09.04.2024 - 17:37 2026 kez okundu.
 

Ali Şimşek'ten Ramazan Bayramı Mesajı: "Birlik ve Beraberlikle Engelleri Aşalım

Türkiye Albinizm Derneği Konya İl Temsilcisi Ali Şimşek'ten Ramazan Bayramı Mesajı: "Birlik ve Beraberlikle Engelleri Aşalım

Konya - Türkiye Albinizm Derneği Konya İl Temsilcisi Ali Şimşek, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Şimşek, bayramın coşkusunu birlikte yaşamanın önemine vurgu yaparak, birlik ve beraberlik mesajını ön plana çıkardı. Şimşek, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Ramazan Bayramı'nın getirdiği huzur ve mutluluğu paylaşarak, sevgi ve saygıyla büyütelim. Engellerin ortadan kalkması, hayallerimizin gerçeğe dönüşmesi için birlikte daha güçlü ve kararlı olmalıyız. Birlikte çalışarak, dayanışma içinde olduğumuzda her türlü engeli aşabileceğimize inanıyorum."  Ali Şimşek, Türkiye Albinizm Derneği Konya İl Temsilcisi olarak, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, toplumda dayanışmanın gücüne vurgu yaptı. Ramazan Bayramı'nın getirdiği mutluluk ve coşkuyu birlikte paylaşarak, daha güzel yarınlara ulaşma temennisinde bulunan Ben Ali Şimşek'in bayram mesajı, toplumun birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmeyi amaçlıyor.
Türkiye Albinizm Derneği Konya İl Temsilcisi Ali Şimşek'ten Ramazan Bayramı Mesajı: "Birlik ve Beraberlikle Engelleri Aşalım

Konya - Türkiye Albinizm Derneği Konya İl Temsilcisi Ali Şimşek, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Şimşek, bayramın coşkusunu birlikte yaşamanın önemine vurgu yaparak, birlik ve beraberlik mesajını ön plana çıkardı.

Şimşek, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Ramazan Bayramı'nın getirdiği huzur ve mutluluğu paylaşarak, sevgi ve saygıyla büyütelim. Engellerin ortadan kalkması, hayallerimizin gerçeğe dönüşmesi için birlikte daha güçlü ve kararlı olmalıyız. Birlikte çalışarak, dayanışma içinde olduğumuzda her türlü engeli aşabileceğimize inanıyorum."

 Ali Şimşek, Türkiye Albinizm Derneği Konya İl Temsilcisi olarak, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, toplumda dayanışmanın gücüne vurgu yaptı.

Ramazan Bayramı'nın getirdiği mutluluk ve coşkuyu birlikte paylaşarak, daha güzel yarınlara ulaşma temennisinde bulunan Ben Ali Şimşek'in bayram mesajı, toplumun birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmeyi amaçlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.