yandex

Altunel, İyi Parti’den Başvurusunu Yaptı

DÜNYA 25.03.2023 - 00:16, Güncelleme: 25.03.2023 - 00:16 1811+ kez okundu.
 

Altunel, İyi Parti’den Başvurusunu Yaptı

Ülkücü Camianın ve Konya iş dünyasının sevilen isimlerinden önceki dönem MHP Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Altunel,14 Mayıs’ta yapılacak olan 28.dönem Milletvekilliği seçimlerinde İYİ Parti’den Konya Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

İYİ Parti Genel Merkezinde adaylık başvurusunu yapan Altunel yapmış olduğu açıklamada ‘’Ülkemizde adalet, ekonomi, eğitim, sağlık ve tarım alanlarında ciddi sıkıntılar var ve 20 yıldır iktidarda olan Ak Parti, bu konularda adım atmaktan uzak görünmektedir. Halktan uzak saraylarda yaşayanların bu konularda halkın sorunlarını çözmesini beklemek ve istedikleri son bir fırsatı daha onlara vermek ülkemizin geleceğine ciddi bir darbe vuracaktır’’ diye konuştu. ‘Artık bu ülkede ve Konya’da ceketimi koysam seçerler dönemi bitmiştir. Vatandaş, artık ismini bilmediği, kendisine yukarıdan bakan, telefonuna ulaşamadığı, seçimden seçime kapısını çalan siyasilere 14 Mayıs da dersini verecektir’ diyen Mehmet Emin Altunel, ‘’14 Mayıs’ta yapılacak seçimler ülkemiz için bir dönüm noktası olacaktır Liyakatin, adaletin, diyanetin, tedrisatın ayaklar altına alındığı, her türlü yağma ve yolsuzluğun normal sayıldığı, akıl, bilim ve çağdaşlıktan uzaklaşmış olan ülkemin bu rantiyeci yönetimden en kısa zamanda kurtulması gereklidir. Bu nedenle 100 yıl önce her karışı şehit kanlarıyla sulanarak kurulan bu Cumhuriyetin ilelebet payidar kalması için 100 yıl sonra yeniden sarayın saltanatını sona erdirmek ve hem atalarımıza olan borcumuzu ödemek hem de çocuklarımıza aydınlık bir Türkiye emanet etmek için, İYİ Parti’den Konya Milletvekili aday adayı oldum’’ dedi
Ülkücü Camianın ve Konya iş dünyasının sevilen isimlerinden önceki dönem MHP Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Altunel,14 Mayıs’ta yapılacak olan 28.dönem Milletvekilliği seçimlerinde İYİ Parti’den Konya Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

İYİ Parti Genel Merkezinde adaylık başvurusunu yapan Altunel yapmış olduğu açıklamada ‘’Ülkemizde adalet, ekonomi, eğitim, sağlık ve tarım alanlarında ciddi sıkıntılar var ve 20 yıldır iktidarda olan Ak Parti, bu konularda adım atmaktan uzak görünmektedir. Halktan uzak saraylarda yaşayanların bu konularda halkın sorunlarını çözmesini beklemek ve istedikleri son bir fırsatı daha onlara vermek ülkemizin geleceğine ciddi bir darbe vuracaktır’’ diye konuştu.

‘Artık bu ülkede ve Konya’da ceketimi koysam seçerler dönemi bitmiştir. Vatandaş, artık ismini bilmediği, kendisine yukarıdan bakan, telefonuna ulaşamadığı, seçimden seçime kapısını çalan siyasilere 14 Mayıs da dersini verecektir’ diyen Mehmet Emin Altunel, ‘’14 Mayıs’ta yapılacak seçimler ülkemiz için bir dönüm noktası olacaktır Liyakatin, adaletin, diyanetin, tedrisatın ayaklar altına alındığı, her türlü yağma ve yolsuzluğun normal sayıldığı, akıl, bilim ve çağdaşlıktan uzaklaşmış olan ülkemin bu rantiyeci yönetimden en kısa zamanda kurtulması gereklidir. Bu nedenle 100 yıl önce her karışı şehit kanlarıyla sulanarak kurulan bu Cumhuriyetin ilelebet payidar kalması için 100 yıl sonra yeniden sarayın saltanatını sona erdirmek ve hem atalarımıza olan borcumuzu ödemek hem de çocuklarımıza aydınlık bir Türkiye emanet etmek için, İYİ Parti’den Konya Milletvekili aday adayı oldum’’ dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.