yandex

Azılı dolandırıcı Adıyaman polisinden kaçamadı

ASAYİŞ 13.12.2023 - 08:31, Güncelleme: 13.12.2023 - 08:31 768+ kez okundu.
 

Azılı dolandırıcı Adıyaman polisinden kaçamadı

Adıyaman merkezde saklandığı tespit edilen 22 farklı il ve ilçede dolandırıcılık suçundan hakkında yakalama kararı bulunan şahıs kıskıvrak yakalandı.ADIYAMAN (İGFA) - Bir çok ilde dolandırıcılık yapan azılı suçlu Adıyaman'dan kaçamadı. Alınan bilgilere göre Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Aranan ve Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, bir haftalık teknik ve fiziki takibin ardından dolandırıcılık suçundan hakkında yakalama kararı bulunan M.G.'nin bir adreste saklandığını tespit etti. Bölgede güvenlik önlemlerini alan ve şüphelinin saklandığı adrese operasyon düzenleyen ekipler, kaçmaya çalışan şahsı kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Azılı zanlı işlemleri sonrasında cezaevine sevk edildi.

Adıyaman merkezde saklandığı tespit edilen 22 farklı il ve ilçede dolandırıcılık suçundan hakkında yakalama kararı bulunan şahıs kıskıvrak yakalandı.

ADIYAMAN (İGFA) - Bir çok ilde dolandırıcılık yapan azılı suçlu Adıyaman'dan kaçamadı.

Alınan bilgilere göre Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Aranan ve Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, bir haftalık teknik ve fiziki takibin ardından dolandırıcılık suçundan hakkında yakalama kararı bulunan M.G.'nin bir adreste saklandığını tespit etti.

Bölgede güvenlik önlemlerini alan ve şüphelinin saklandığı adrese operasyon düzenleyen ekipler, kaçmaya çalışan şahsı kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

Azılı zanlı işlemleri sonrasında cezaevine sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.