yandex

Babacan ‘Ülkeye faydalı her yatırımın yanında dururuz’

SİYASET (BBH) - Haber Merkezi | 28.01.2023 - 11:31, Güncelleme: 28.01.2023 - 11:31 1187+ kez okundu.
 

Babacan ‘Ülkeye faydalı her yatırımın yanında dururuz’

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İHA-SİHA üreten Baykar'a yönelik sözlerine ilişkin yeni bir açıklama yaptı.

Sözlerinin çarpıtıldığını belirten Babacan "Biz, ülkemiz için faydalı olan her yatırımın, her projenin yanında dururuz." ifadesini kullandı. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan DEVA Partisi Genel Başkanı, mevcut her projenin doğru olanlarının devam ettirileceğini, yanlış olanların düzeltileceğini, eksik olanlarında tamamlanacağını söyledi. Babacan, Türkiye'nin pek çok ilinde yüksek teknolojiyle dünyaya üretim yapan firmaların olduğunu belirterek "Eşitlik, hakkaniyet ve şeffaflıktan hiçbir koşulda vazgeçmeyiz. Tüm sanayicilerimizle ilişkimiz aynı yakınlıktadır. Ne torpil ne kayırma ne de nepotizme geçit veririz." değerlendirmesinde bulundu.
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İHA-SİHA üreten Baykar'a yönelik sözlerine ilişkin yeni bir açıklama yaptı.
Sözlerinin çarpıtıldığını belirten Babacan "Biz, ülkemiz için faydalı olan her yatırımın, her projenin yanında dururuz." ifadesini kullandı.
Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan DEVA Partisi Genel Başkanı, mevcut her projenin doğru olanlarının devam ettirileceğini, yanlış olanların düzeltileceğini, eksik olanlarında tamamlanacağını söyledi. Babacan, Türkiye'nin pek çok ilinde yüksek teknolojiyle dünyaya üretim yapan firmaların olduğunu belirterek "Eşitlik, hakkaniyet ve şeffaflıktan hiçbir koşulda vazgeçmeyiz. Tüm sanayicilerimizle ilişkimiz aynı yakınlıktadır. Ne torpil ne kayırma ne de nepotizme geçit veririz." değerlendirmesinde bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.