yandex

Bakan Akar "erken terhis" iddialarına yanıt verdi

GÜNDEM (MG) - Milli Gazete | 17.02.2023 - 14:09, Güncelleme: 17.02.2023 - 14:09 1564+ kez okundu.
 

Bakan Akar "erken terhis" iddialarına yanıt verdi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 'erken terhis' iddialarına yanıt verdi. Akar, deprem bölgesinde ikamet eden veya ailesi buralarda yaşayan 10 bin 900 askere sıla izni verildiğini duyurdu.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar,  deprem felaketinin etkilediği bölgelerde ikamet eden veya ailesi buralarda yaşayan 10 bin 900 er, erbaş ve personele sıla izni verildiğini duyurdu. Bakan Akar, 'erken terhis' iddialarını ise kesin bir dille yalanladı.  Bakan Akar'ın açıklamaları şu şekilde; ABD, Endonezya, Hollanda, İngiltere, Katar ve Norveç’in görevlendirdiği uçak ve helikopterlerle birlikte 65 uçak, 66 helikopter, 41 İHA/TİHA ile toplam 2 bin 602 sorti yapıldı. Bu büyük, ciddi bir rakam. Bu uçuşlarla 32 ilçe 152 köye de yardım ulaştırıldı.   ASKERLERE SILA İZNİ Depremin etkilediği bölgelerde ikamet eden veya ailesi buralarda yaşayan 10 bin 900 er, erbaş ve personele sıla izni verdik.   ERKEN TERHİS İDDİALARI Erken terhis söz konusu değil. Bizim terörle mücadelemiz, hudut güvenliği faaliyetlerimiz, semalarda, denizlerde, yurt dışındaki görevlerimiz aksaksız eksiz devam ediyor.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 'erken terhis' iddialarına yanıt verdi. Akar, deprem bölgesinde ikamet eden veya ailesi buralarda yaşayan 10 bin 900 askere sıla izni verildiğini duyurdu.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar,  deprem felaketinin etkilediği bölgelerde ikamet eden veya ailesi buralarda yaşayan 10 bin 900 er, erbaş ve personele sıla izni verildiğini duyurdu. Bakan Akar, 'erken terhis' iddialarını ise kesin bir dille yalanladı. 

Bakan Akar'ın açıklamaları şu şekilde;

ABD, Endonezya, Hollanda, İngiltere, Katar ve Norveç’in görevlendirdiği uçak ve helikopterlerle birlikte 65 uçak, 66 helikopter, 41 İHA/TİHA ile toplam 2 bin 602 sorti yapıldı. Bu büyük, ciddi bir rakam. Bu uçuşlarla 32 ilçe 152 köye de yardım ulaştırıldı.

 

ASKERLERE SILA İZNİ

Depremin etkilediği bölgelerde ikamet eden veya ailesi buralarda yaşayan 10 bin 900 er, erbaş ve personele sıla izni verdik.

 

ERKEN TERHİS İDDİALARI

Erken terhis söz konusu değil. Bizim terörle mücadelemiz, hudut güvenliği faaliyetlerimiz, semalarda, denizlerde, yurt dışındaki görevlerimiz aksaksız eksiz devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.