yandex

Bakan Akar'a Saraybosna'da coşkulu karşılama

GÜNDEM 28.12.2021 - 12:57, Güncelleme: 28.12.2021 - 12:57 774+ kez okundu.
 

Bakan Akar'a Saraybosna'da coşkulu karşılama

Saraybosna’daki minik öğrenciler Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın coşkulu bir şekilde karşıladı.ANKARA (İGFA) - Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, resmî ziyaret kapsamında bulunduğu Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna'da Maarif Vakfı Okulunu da ziyaret etti. Okula gelişinde Bakan Akar'a yöresel kıyafetli anaokulu öğrencileri çiçek hediye etti. Bakan Akar, binaya girişinde ise ilkokul öğrencilerinin sürpriziyle karşılaştı. Ellerinde Türk ve Bosna Hersek bayrakları taşıyan minikler, Bakan Akar'ı "merhaba" adlı şarkıyı söyleyerek selamladı. Bakan Akar tarafından tablet hediye edilen çocukların mutluluğu gözlerinden okunurken, Bakan Akar daha sonra ortaokul öğrencileri ile toplantı salonunda bir araya geldi. Salona girişinde bir öğrencinin piyano eşliğinde söylediği "Plevne Marşı" ile karşılanan Bakan Akar, hazırlanan sürprizler için teşekkür ederek "Böyle güzel bir törenle karşılanmaktan ve sizlerle bir araya gelmekten çok mutluyum." diye konuştu. Başarılarından dolayı öğrencileri tebrik eden Bakan Akar,  25 sene önce Bosna Hersek'te görev yaptığını belirterek "Nelerin değiştiğini, işlerin ne kadar iyiye gittiğini büyük bir memnuniyetle görüyorum. Sizlerin çalışmalarıyla Bosna Hersek bugünkü seviyesinden çok daha ileri gidecek." dedi. Ortaokul öğrencilerine de tablet hediye eden Bakan Akar, daha sonra beraberindeki Türkiye’nin Saraybosna Büyükelçi Sadık Babür Girgin ile Maarif Vakfı Okulundan ayrıldı.

Saraybosna’daki minik öğrenciler Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın coşkulu bir şekilde karşıladı.

ANKARA (İGFA) - Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, resmî ziyaret kapsamında bulunduğu Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna'da Maarif Vakfı Okulunu da ziyaret etti.

Okula gelişinde Bakan Akar'a yöresel kıyafetli anaokulu öğrencileri çiçek hediye etti. Bakan Akar, binaya girişinde ise ilkokul öğrencilerinin sürpriziyle karşılaştı. Ellerinde Türk ve Bosna Hersek bayrakları taşıyan minikler, Bakan Akar'ı "merhaba" adlı şarkıyı söyleyerek selamladı. Bakan Akar tarafından tablet hediye edilen çocukların mutluluğu gözlerinden okunurken, Bakan Akar daha sonra ortaokul öğrencileri ile toplantı salonunda bir araya geldi.

Salona girişinde bir öğrencinin piyano eşliğinde söylediği "Plevne Marşı" ile karşılanan Bakan Akar, hazırlanan sürprizler için teşekkür ederek "Böyle güzel bir törenle karşılanmaktan ve sizlerle bir araya gelmekten çok mutluyum." diye konuştu.

Başarılarından dolayı öğrencileri tebrik eden Bakan Akar,  25 sene önce Bosna Hersek'te görev yaptığını belirterek "Nelerin değiştiğini, işlerin ne kadar iyiye gittiğini büyük bir memnuniyetle görüyorum. Sizlerin çalışmalarıyla Bosna Hersek bugünkü seviyesinden çok daha ileri gidecek." dedi.

Ortaokul öğrencilerine de tablet hediye eden Bakan Akar, daha sonra beraberindeki Türkiye’nin Saraybosna Büyükelçi Sadık Babür Girgin ile Maarif Vakfı Okulundan ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.