yandex

Başarıları ile kıskandırıyor!

MAGAZİN 06.04.2023 - 05:07, Güncelleme: 06.04.2023 - 05:07 1350+ kez okundu.
 

Başarıları ile kıskandırıyor!

Güzellik sektörünün genç, güzel ve başarılı isimlerinden FN Hair Artist Neşe Salonunun güzel patroniçesi Neşe Büyükeken, gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

Karaman’da başladığı mesleğini, Konya’da kısa bir süre kaldıktan sonra şu aralar Çumra’da sürdüren Neşe Büyükeken, şimdilerde Çumra’nın en çok konuşulan ve en çok tercih edilen salonu oldu. Kaş alma ve microblading, döveme işlemleri ile birlikte Manikür, Pedikür, Medikal Manikür, Makyaj, Makyaj kalıcı, Kalıcı Oje ve İpek Kirpik işlemlerinin salonunda yapıldığını belirten Güzellik isim kaliteli şekilde güzelleşmek isteyen herkese salonunu beklediğini söyledi. Neşe Büyükeken kısa bir süre içerisinde de şubeleşmek hedefinde olduğunu söyledi.
Güzellik sektörünün genç, güzel ve başarılı isimlerinden FN Hair Artist Neşe Salonunun güzel patroniçesi Neşe Büyükeken, gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

Karaman’da başladığı mesleğini, Konya’da kısa bir süre kaldıktan sonra şu aralar Çumra’da sürdüren Neşe Büyükeken, şimdilerde Çumra’nın en çok konuşulan ve en çok tercih edilen salonu oldu.

Kaş alma ve microblading, döveme işlemleri ile birlikte Manikür, Pedikür, Medikal Manikür, Makyaj, Makyaj kalıcı, Kalıcı Oje ve İpek Kirpik işlemlerinin salonunda yapıldığını belirten Güzellik isim kaliteli şekilde güzelleşmek isteyen herkese salonunu beklediğini söyledi. Neşe Büyükeken kısa bir süre içerisinde de şubeleşmek hedefinde olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.