yandex

Bir terörist daha ikna yoluyla teslim oldu

TÜRKİYE (AA) - Anadolu Ajansı | 05.02.2021 - 09:08, Güncelleme: 05.02.2021 - 09:08 3555+ kez okundu.
 

Bir terörist daha ikna yoluyla teslim oldu

Terör örgütünden kaçış sürüyor. Sakarya'da bir terör örgütü PKK/KCK mensubu ikna yoluyla teslim oldu.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğünden konuya ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, 2015 yılında terör örgütüne katıldığı ve PKK/KCK'nın Irak'ın kuzeyindeki kamplarında faaliyet gösterdiği tespit edilen bir kadınının Terörle Mücadele ve İstihbarat şube müdürlüklerince koordineli olarak yapılan ikna çalışmaları sonucunda terör örgütünden kaçarak teslim olduğu belirtildi. Sakarya Emniyet Müdürlüğüne getirilen kadın teröristin, 6 yıl sonra ailesiyle buluşmasının ardından annesinin Müdürlüğe teşekkür ettiği de ifade edildi. 2021 yılı içerisinde sadece ikna yoluyla teslim olanların sayısı 22'ye yükseldi. 
Terör örgütünden kaçış sürüyor. Sakarya'da bir terör örgütü PKK/KCK mensubu ikna yoluyla teslim oldu.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğünden konuya ilişkin açıklama yapıldı.

Açıklamada, 2015 yılında terör örgütüne katıldığı ve PKK/KCK'nın Irak'ın kuzeyindeki kamplarında faaliyet gösterdiği tespit edilen bir kadınının Terörle Mücadele ve İstihbarat şube müdürlüklerince koordineli olarak yapılan ikna çalışmaları sonucunda terör örgütünden kaçarak teslim olduğu belirtildi.

Sakarya Emniyet Müdürlüğüne getirilen kadın teröristin, 6 yıl sonra ailesiyle buluşmasının ardından annesinin Müdürlüğe teşekkür ettiği de ifade edildi.

2021 yılı içerisinde sadece ikna yoluyla teslim olanların sayısı 22'ye yükseldi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.