yandex

Bu Sefer Eller Yağmur Duası İçin Açıldı

KONYA (BBH) - Haber Merkezi | 28.01.2023 - 12:37, Güncelleme: 28.01.2023 - 12:37 1240+ kez okundu.
 

Bu Sefer Eller Yağmur Duası İçin Açıldı

Konya’da mevsim normallerinin altında seyretmesi, yağmur ve kar yağışının olmaması nedeniyle yağmur duası yapıldı.

Son yıllarda Yaşanan kuraklık dolayısıyla Meram’da Çayırbağı Kur’an Kursu’nda gerçekleştirilen yağmur duasına AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve vatandaşlar katıldı.   Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Bu kışı maalesef, yağışlardan uzak, mevsim normallerinin dışında geçiriyoruz. Meramlı hemşerilerimizle birlikte Çayırbağı Kur’an Kursu’ndaki yağmur duasında bir araya geldik. Bu mübarek ayların hürmetine Rabbim dualarımızı kabul buyursun” ifadelerine yer verdi.
Konya’da mevsim normallerinin altında seyretmesi, yağmur ve kar yağışının olmaması nedeniyle yağmur duası yapıldı.
Son yıllarda Yaşanan kuraklık dolayısıyla Meram’da Çayırbağı Kur’an Kursu’nda gerçekleştirilen yağmur duasına AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve vatandaşlar katıldı.  
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Bu kışı maalesef, yağışlardan uzak, mevsim normallerinin dışında geçiriyoruz. Meramlı hemşerilerimizle birlikte Çayırbağı Kur’an Kursu’ndaki yağmur duasında bir araya geldik. Bu mübarek ayların hürmetine Rabbim dualarımızı kabul buyursun” ifadelerine yer verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.