yandex

Cemal Kaşıkçıʹnın ailesi, Muhammed bin Selmanʹa dava açmaya hazırlanıyor

DÜNYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 1553+ kez okundu.
 

Cemal Kaşıkçıʹnın ailesi, Muhammed bin Selmanʹa dava açmaya hazırlanıyor

Arabia21.com adlı internet sitesinin haberine göre, Cemal Kaşıkçı'nın büyük oğlu hariç tüm aile fertleri ABD'ye gitti. Amerikan Kongresi üyeleri ile görüşen Kaşıkçı'nın ailesi, ABD'de Veliaht Prens Muhammed Selman'a karşı dava açmaya hazırlanıyor. CİNAYET KANITI BULUNDU Associated Press haber ajansı, Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'yla ilgili yürütülen soruşturmaya ilişkin çarpıcı bir iddia ortaya attı. Üst düzey Türk yetkiliye dayandırılan haberde, polisin konsolosluk binasında yaptığı aramada Suudi gazetecinin binada öldürüldüğüne dair kesin kanıt bulduğu ifade edildi.   Kaynak:milligazete.com

Arabia21.com adlı internet sitesinin haberine göre, Cemal Kaşıkçı'nın büyük oğlu hariç tüm aile fertleri ABD'ye gitti. Amerikan Kongresi üyeleri ile görüşen Kaşıkçı'nın ailesi, ABD'de Veliaht Prens Muhammed Selman'a karşı dava açmaya hazırlanıyor.

CİNAYET KANITI BULUNDU

Associated Press haber ajansı, Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'yla ilgili yürütülen soruşturmaya ilişkin çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Üst düzey Türk yetkiliye dayandırılan haberde, polisin konsolosluk binasında yaptığı aramada Suudi gazetecinin binada öldürüldüğüne dair kesin kanıt bulduğu ifade edildi.

 

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.