yandex

CHP Karatay İftar Yemeğinde Buluştu

DÜNYA 06.04.2023 - 04:56, Güncelleme: 06.04.2023 - 04:57 1221+ kez okundu.
 

CHP Karatay İftar Yemeğinde Buluştu

CHP Konya Karatay İlçe Başkanlığı verdiği iftar yemeğinde ilçe yöneticileriyle partilileri buluşturdu.

Konya Polisevi’nde verilen CHP Karatay İlçe Başkanlığı’nın iftarına, CHP Karatay İlçe Başkanı Refik Serttaş, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kollarıyla partililer katıldı. İftar programında konuşan CHP Karatay İlçe Başkanı Refik Serttaş, “Ramazan ayı kültürümüzde oldukça önemli bir yere sahip olduğu gibi, bu ayda maddi manevi güzellikler bir arada yaşanır. Sevgi, hoşgörü ve dayanışma gibi hissiyatlar ön plana çıkar. Başkasının derdini ve açlığına ortak oluruz.  Bütün dualarımız depremzede bölgesindeki vatandaşlarımıza diyerek, ramazan ayının ülkemize, şehrimize ve İslam Dünyası’na hayırlar getirmesine vesile olması diliyorum” dedi
CHP Konya Karatay İlçe Başkanlığı verdiği iftar yemeğinde ilçe yöneticileriyle partilileri buluşturdu.

Konya Polisevi’nde verilen CHP Karatay İlçe Başkanlığı’nın iftarına, CHP Karatay İlçe Başkanı Refik Serttaş, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kollarıyla partililer katıldı.

İftar programında konuşan CHP Karatay İlçe Başkanı Refik Serttaş, “Ramazan ayı kültürümüzde oldukça önemli bir yere sahip olduğu gibi, bu ayda maddi manevi güzellikler bir arada yaşanır. Sevgi, hoşgörü ve dayanışma gibi hissiyatlar ön plana çıkar. Başkasının derdini ve açlığına ortak oluruz.  Bütün dualarımız depremzede bölgesindeki vatandaşlarımıza diyerek, ramazan ayının ülkemize, şehrimize ve İslam Dünyası’na hayırlar getirmesine vesile olması diliyorum” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.