yandex

Cumhurbaşkanı Erdoğan Futsal Millî Takımı'nı kabul etti

SPOR 01.12.2023 - 09:22, Güncelleme: 01.12.2023 - 09:22 715+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Futsal Millî Takımı'nı kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa şampiyonu olan down sendromlu Futsal Millî Takımı oyuncuları ile bir araya geldi.ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan, parti genel merkezindeki kabulde, down sendromlu şampiyon sporcularla sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, kabulde, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ve Futsal Millî Takımı yöneticileri eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa şampiyonu olan down sendromlu Futsal Millî Takımı oyuncuları ile bir araya geldi.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan, parti genel merkezindeki kabulde, down sendromlu şampiyon sporcularla sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, kabulde, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ve Futsal Millî Takımı yöneticileri eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.