yandex

Dilipak’tan elektrikli araba sahiplerine korkutucu uyarı: Celladınız olabilir

GÜNDEM (MG) - Milli Gazete | 27.12.2023 - 12:18, Güncelleme: 27.12.2023 - 12:18 672+ kez okundu.
 

Dilipak’tan elektrikli araba sahiplerine korkutucu uyarı: Celladınız olabilir

Abdurrahman Dilipak Elektrikli ve elektronik araba sahiplerine dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Dilipak “Celladınızın kucağında oturuyor olabilirsiniz” dedi.

Araştırmacı – Yazar Abdurrahman Dilipak’tan oldukça ilginç bir uyarı geldi. Sosyal medya sayfasından Elektrikli ve elektronik araba sahiplerine seslenen Dilipak korkuttu. Twitter (X) sayfasından “Elektrikli araç için şarj istasyonu sayısı 12 bini geçti” haberini paylaşan Dilipak Elektrikli ve elektronik araba sahiplerine uyarıda bulundu. ELEKTRİKLİ ARABALAR CELLADINIZ OLABİLİR Güneş patlamaları ya da RF saldırılarına, şimşek ve hacker saldırılarına dikkat çeken Dilipak Elektrikli arabaların sahipleri için bir cellat olabileceğini dile getirdi. Dilipak şu sözlerle endişesini takipçileriyle paylaştı: Elektrikli ve elektronik araba sahiplerine uyarı! Güneş patlamaları ya da RF saldırılarına, şimşek ve hacker saldırılarına dikkat. Celladınızın kucağında oturuyor olabilirsiniz. Bakın ABD Başkanı Mr.Obama öyle diyor, !?
Abdurrahman Dilipak Elektrikli ve elektronik araba sahiplerine dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Dilipak “Celladınızın kucağında oturuyor olabilirsiniz” dedi.

Araştırmacı – Yazar Abdurrahman Dilipak’tan oldukça ilginç bir uyarı geldi. Sosyal medya sayfasından Elektrikli ve elektronik araba sahiplerine seslenen Dilipak korkuttu.

Twitter (X) sayfasından “Elektrikli araç için şarj istasyonu sayısı 12 bini geçti” haberini paylaşan Dilipak Elektrikli ve elektronik araba sahiplerine uyarıda bulundu.

ELEKTRİKLİ ARABALAR CELLADINIZ OLABİLİR

Güneş patlamaları ya da RF saldırılarına, şimşek ve hacker saldırılarına dikkat çeken Dilipak Elektrikli arabaların sahipleri için bir cellat olabileceğini dile getirdi.

Dilipak şu sözlerle endişesini takipçileriyle paylaştı:

Elektrikli ve elektronik araba sahiplerine uyarı! Güneş patlamaları ya da RF saldırılarına, şimşek ve hacker saldırılarına dikkat. Celladınızın kucağında oturuyor olabilirsiniz. Bakın ABD Başkanı Mr.Obama öyle diyor, !?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.