yandex

Dolar kuru 5.11ʹi aşarak tarihi zirve yaptı! İşte dolar fiyatı...

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.08.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3571+ kez okundu.
 

Dolar kuru 5.11ʹi aşarak tarihi zirve yaptı! İşte dolar fiyatı...

ABD'nin önceki akşam İzmir'de ev hapsi ile tutuklu bulunan rahip Brunson davası nedeniyle Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yaptırım kararı aldığını açıkladı. ABD'nin aldığı karar sonrası piyasalarda dolar kuru hızla yükselişe geçti. Çarşamba günü akşam saatlerinde 5 liranın üzerini gören doalr kuru tüm zamanların rekorunu kırmıştı. ABD'nin aldığı karar, yurt içi piyasalarda dalgalanmaya neden oldu. Borsa İstanbul 100 endeksi dün günü yaklaşık yüzde 2,75 ekside tamamladı. Dolar kuru, dün 5 lira üzerinde hareket ederken günü ise 5,05 lira seviyesinde tamamlamıştı. Dolar kuru yeni güne TL karşısındaki yükselişini sürdürek başladı. Kur, bu sabah saat 07:57'de 5,1138 liraseviyesini görerek tarihi zirvesine tırmandı Dolar kuru, saat 08:50'de TL karşısında 5.1050 lira seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro kuru ise TL karşısında 5.9217 lira seviyesinden el değiştiriyor.   Haftanın son gününde piyasalar ABD'de TSİ 15:30'ta açıklanacak olan Temmuz ayı tarım dışı istihdam artışı verisi, işsizlik ve saatlik ücret artışı rakamlarını takip ederken yurt içinde ise saat 10:00'da açıklanacak Temmuz enflasyonu verileri önemle takip edilecek. ABD'de açıklanacak olan veriler ise kurun seyrinde etkili olabilir.   Kaynak:milligazete.com

ABD'nin önceki akşam İzmir'de ev hapsi ile tutuklu bulunan rahip Brunson davası nedeniyle Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yaptırım kararı aldığını açıkladı. ABD'nin aldığı karar sonrası piyasalarda dolar kuru hızla yükselişe geçti. Çarşamba günü akşam saatlerinde 5 liranın üzerini gören doalr kuru tüm zamanların rekorunu kırmıştı.

ABD'nin aldığı karar, yurt içi piyasalarda dalgalanmaya neden oldu. Borsa İstanbul 100 endeksi dün günü yaklaşık yüzde 2,75 ekside tamamladı.

Dolar kuru, dün 5 lira üzerinde hareket ederken günü ise 5,05 lira seviyesinde tamamlamıştı. Dolar kuru yeni güne TL karşısındaki yükselişini sürdürek başladı. Kur, bu sabah saat 07:57'de 5,1138 liraseviyesini görerek tarihi zirvesine tırmandı

Dolar kuru, saat 08:50'de TL karşısında 5.1050 lira seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro kuru ise TL karşısında 5.9217 lira seviyesinden el değiştiriyor.

 

Haftanın son gününde piyasalar ABD'de TSİ 15:30'ta açıklanacak olan Temmuz ayı tarım dışı istihdam artışı verisi, işsizlik ve saatlik ücret artışı rakamlarını takip ederken yurt içinde ise saat 10:00'da açıklanacak Temmuz enflasyonu verileri önemle takip edilecek.

ABD'de açıklanacak olan veriler ise kurun seyrinde etkili olabilir.

 

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.