yandex

Düzce'de çıkan anız yangını korkuttu

GÜNDEM 08.05.2024 - 11:34, Güncelleme: 08.05.2024 - 11:34 574 kez okundu.
 

Düzce'de çıkan anız yangını korkuttu

Düzce'de Sarayyeri Mahallesinde çıkan anız yangını itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.Sefer DEMİR - haberozel.com.tr  DÜZCE (İGFA) - Düzce'de Sarayyeri Mahallesinde 2,5 dönümlük tarla üzerinde anız yangını çıktı. Düzce Belediyesi itfaiye ekiplerini harekete geçti.  Yangın bölgesine kısa sürede ulaşan ekipler yanan tarlanın sınırında bulunan tek katlı eve sıçramaması için yoğun bir çalışma yaptı.  Ekipler yangını kontrol altına alarak eve zarar vermesini önledi. Anız yangını ile ilgili olarak geniş kapsamlı çalışma başlatıldı.  Öte yandan haber ekimiz tarafından yangın dron ile havadan görüntülendi.

Düzce'de Sarayyeri Mahallesinde çıkan anız yangını itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Sefer DEMİR - haberozel.com.tr 

DÜZCE (İGFA) - Düzce'de Sarayyeri Mahallesinde 2,5 dönümlük tarla üzerinde anız yangını çıktı. Düzce Belediyesi itfaiye ekiplerini harekete geçti. 

Yangın bölgesine kısa sürede ulaşan ekipler yanan tarlanın sınırında bulunan tek katlı eve sıçramaması için yoğun bir çalışma yaptı. 

Ekipler yangını kontrol altına alarak eve zarar vermesini önledi.

Anız yangını ile ilgili olarak geniş kapsamlı çalışma başlatıldı. 

Öte yandan haber ekimiz tarafından yangın dron ile havadan görüntülendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.