yandex

Düzce'de silahlı kavga 1 yaralı

DİĞER 07.02.2024 - 09:15, Güncelleme: 07.02.2024 - 09:15 883+ kez okundu.
 

Düzce'de silahlı kavga 1 yaralı

Aydınpınar Caddesi üzerinde karşılaşan enişte ile kayın birader E.İ. ile A.M. arasında tartışma çıktı.Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) -  Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada E.İ'nin tabancayla ateş etmesi sonucu A.M. yaralandı.   İhbar üzerine bölgeye polis ve 112 acilyardım (sağlık) ekipleri sevk edildi.  Yaralı, ilk müdahalenin ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Zanlı E.İ'nin ise olayın ardından polis merkezine teslim olduğu öğrenildi.

Aydınpınar Caddesi üzerinde karşılaşan enişte ile kayın birader E.İ. ile A.M. arasında tartışma çıktı.

Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) -  Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada E.İ'nin tabancayla ateş etmesi sonucu A.M. yaralandı. 

 İhbar üzerine bölgeye polis ve 112 acilyardım (sağlık) ekipleri sevk edildi. 

Yaralı, ilk müdahalenin ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Zanlı E.İ'nin ise olayın ardından polis merkezine teslim olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.