yandex

EKUBAN Konyaspor’da

KONYA 03.01.2022 - 21:21, Güncelleme: 03.01.2022 - 21:24 2617+ kez okundu.
 

EKUBAN Konyaspor’da

Trabzonspor’dan tanıdığımız Ganalı forvet oyuncu Ekuban, İtalyan ekibinden 1,5 yıllığına kiralandı. Oyuncu ve kulübüyle hertürlü anlaşmanın sağlandığı, en kısa sürede ise oyuncunun Konya’ya geleceği ileri sürüldü.

Kanal 111 ekranlarında yayınlanan spor aktüel programında Ekuban Konyasporla anlaştı haberi spor kamuoyunda ses getirirken, bu haberin ardından birçok kanal peşi sıra haberi internet sitelerine taşıdı. Sadece Ekuban değil, sırada Soner Aydoğdu, Bakumbu ve Trabzondan Abdülkadir Parmakta var. Stoper mevkiinde büyük sorun yaşayan bordo-mavililer Abdülkerim Bardakçıya talip oldu. Konyasporlu yöneticilere para artı A.Parmak’ı vermek isteyen Trabzonlu yöneticiler şimdi Parmak’ı ikna etmeye çalışıyor. Öte yandan birzamanlar Fransızların gözde golcüsü, son olarak Çin’de oynayan Bakambu’nun menajerininde bu oyuncuyu Konyaspor’a tavsiye ettikleri belirtilirken, Teknik direktör Palut’un kararına bırakıldığıda iddialar arasında. SPOR AKTÜEL TRANSFER tıkla izle… Biz demiştik!  
Trabzonspor’dan tanıdığımız Ganalı forvet oyuncu Ekuban, İtalyan ekibinden 1,5 yıllığına kiralandı. Oyuncu ve kulübüyle hertürlü anlaşmanın sağlandığı, en kısa sürede ise oyuncunun Konya’ya geleceği ileri sürüldü.

Kanal 111 ekranlarında yayınlanan spor aktüel programında Ekuban Konyasporla anlaştı haberi spor kamuoyunda ses getirirken, bu haberin ardından birçok kanal peşi sıra haberi internet sitelerine taşıdı.

Sadece Ekuban değil, sırada Soner Aydoğdu, Bakumbu ve Trabzondan Abdülkadir Parmakta var. Stoper mevkiinde büyük sorun yaşayan bordo-mavililer Abdülkerim Bardakçıya talip oldu. Konyasporlu yöneticilere para artı A.Parmak’ı vermek isteyen Trabzonlu yöneticiler şimdi Parmak’ı ikna etmeye çalışıyor.

Öte yandan birzamanlar Fransızların gözde golcüsü, son olarak Çin’de oynayan Bakambu’nun menajerininde bu oyuncuyu Konyaspor’a tavsiye ettikleri belirtilirken, Teknik direktör Palut’un kararına bırakıldığıda iddialar arasında.

SPOR AKTÜEL TRANSFER tıkla izle… Biz demiştik!
 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.