yandex

Erbakan Hoca uyarmıştı: Siyonizmin İranʹdan sonraki asıl hedefi Türkiye!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.01.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3072+ kez okundu.
 

Erbakan Hoca uyarmıştı: Siyonizmin İranʹdan sonraki asıl hedefi Türkiye!

Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, İran'dan sonraki asıl hedefin Türkiye olduğu konusunda uyarılarda bulunmuştu. Erbakan Hoca 2003 yılında yapmış olduğu bir konuşmada, dış mihrakların Afganistan, Irak, Suriye ve İran'a dair planlarını yürütürken Türkiye'ye ilişkin hazırlıklarını da ihmal etmediğini belirtmişti. Yaptığı konuşmada İran'dan sonra asıl hedefin Türkiye olduğunu dile getiren Erbakan Hoca, "Türkiye'nin İsrail'e katılması hususundaki planlar harıl harıl yürütülmektedir" ifadelerini kullanmıştı. Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, şu ifadelerle birlikte uyarılarda bulunmuştu: "Şimdi bakınız, dış mihraklar Afganistan, Irak, Suriye ve İran'daki bütün planlarını adım adım uygulamaya koyarken asıl hedef hakkındaki hazırlıklarını da ihmal etmemekte... Asıl hedef nedir? Türkiye'dir! Türkiye'nin parçalanması, yumuşak lokma yapılması ve Arz-ı Mevud'un bir parçası olması dolayısıyla da İsrail'e katılması husundaki planlar harıl harıl yürütülmektedir."   Kaynak:milligazete.com.tr

Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, İran'dan sonraki asıl hedefin Türkiye olduğu konusunda uyarılarda bulunmuştu.

Erbakan Hoca 2003 yılında yapmış olduğu bir konuşmada, dış mihrakların Afganistan, Irak, Suriye ve İran'a dair planlarını yürütürken Türkiye'ye ilişkin hazırlıklarını da ihmal etmediğini belirtmişti.

Yaptığı konuşmada İran'dan sonra asıl hedefin Türkiye olduğunu dile getiren Erbakan Hoca, "Türkiye'nin İsrail'e katılması hususundaki planlar harıl harıl yürütülmektedir" ifadelerini kullanmıştı.

Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, şu ifadelerle birlikte uyarılarda bulunmuştu:

"Şimdi bakınız, dış mihraklar Afganistan, Irak, Suriye ve İran'daki bütün planlarını adım adım uygulamaya koyarken asıl hedef hakkındaki hazırlıklarını da ihmal etmemekte... Asıl hedef nedir? Türkiye'dir! Türkiye'nin parçalanması, yumuşak lokma yapılması ve Arz-ı Mevud'un bir parçası olması dolayısıyla da İsrail'e katılması husundaki planlar harıl harıl yürütülmektedir."

 

Kaynak:milligazete.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.