yandex

Erbakan Saadetlilere seslendi!

SİYASET 13.04.2023 - 11:08, Güncelleme: 13.04.2023 - 11:08 1194+ kez okundu.
 

Erbakan Saadetlilere seslendi!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Afyonkarahisar’a geldi. Erbakan, Susuz Beldesi ve Afyonkarahisar Seçim Koordinasyon merkezlerinin açılışını gerçekleştirdi. Erbakan’a partililer yoğun ilgi gösterdi.

Erbakan daha sonra Afyonkarahisar Belediye tarafından düzenlenen iftar çadırında vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.   Erbakan daha sonra bir konuşma yaparak 6’lı masaya sert bir dille eleştirdi. Kur'an ile İslam'la maneviyatla yoğrulmuş bir millet olduğumuzu ifade eden Erbakan, şöyle devam etti “Bizzat Cumhurbaşkanı adaylarına röportajda soruluyor deniliyor ki efendim LGBT Türk aile yapısına zarar verir mi? Cumhurbaşkanı adaylarının cevabı 'ne münasebet efendim neden versin öyle bir şey olmaz' diyor. Şimdi bu zihniyete bu zihniyette olan masaya bir bloğa Türkiye'yi nasıl teslim edebilirim? Sadece onlar mı hayır CHP'nin Bursa Nilüfer Belediyesi belediye bünyesinde LGBT merkezi açıyor. Bu LGBT merakı nereden geliyor? Gelir gelmez İstanbul sözleşmesini geri getireceğim diyor. İstanbul sözleşmesinin maddelerinden bir tanesi zaten size söylesem yeter. Sözde namus kavramının kökünü kazıyacağız diyor"
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Afyonkarahisar’a geldi. Erbakan, Susuz Beldesi ve Afyonkarahisar Seçim Koordinasyon merkezlerinin açılışını gerçekleştirdi. Erbakan’a partililer yoğun ilgi gösterdi.

Erbakan daha sonra Afyonkarahisar Belediye tarafından düzenlenen iftar çadırında vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.

 

Erbakan daha sonra bir konuşma yaparak 6’lı masaya sert bir dille eleştirdi. Kur'an ile İslam'la maneviyatla yoğrulmuş bir millet olduğumuzu ifade eden Erbakan, şöyle devam etti “Bizzat Cumhurbaşkanı adaylarına röportajda soruluyor deniliyor ki efendim LGBT Türk aile yapısına zarar verir mi? Cumhurbaşkanı adaylarının cevabı 'ne münasebet efendim neden versin öyle bir şey olmaz' diyor. Şimdi bu zihniyete bu zihniyette olan masaya bir bloğa Türkiye'yi nasıl teslim edebilirim? Sadece onlar mı hayır CHP'nin Bursa Nilüfer Belediyesi belediye bünyesinde LGBT merkezi açıyor. Bu LGBT merakı nereden geliyor? Gelir gelmez İstanbul sözleşmesini geri getireceğim diyor. İstanbul sözleşmesinin maddelerinden bir tanesi zaten size söylesem yeter. Sözde namus kavramının kökünü kazıyacağız diyor"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.