yandex

Eski İngiliz komutan ʹEsad niye kimyasal saldırı yapsınʹ deyince Sky News yayını kesti

DÜNYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.04.2018 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3914+ kez okundu.
 

Eski İngiliz komutan ʹEsad niye kimyasal saldırı yapsınʹ deyince Sky News yayını kesti

ngiliz ordusundan 2012'de emekli olan İngiliz komutan Jonathan Shaw, Sky News'te Sam Washington'ın sunduğu programa canlı bağlandı. Suriye'deki kimyasal saldırı iddialarını yorumlayan Shaw, beklemediği bir durumla karşılaştı.  Tümgeneral Shaw, Doğu Guta'nın Duma ilçesinde kimyasal saldırı düzenlendiği iddiaları hakkında, "Tartışmada gözden kaçırılan şey, Suriye'yi şu anda ve Doğu Guta'da kimyasal saldırı gerçekleştirmeye iten motivasyonun ne olabileceğidir. Tam da Suriyeliler zafer kazanırken" yorumunu yaptı. Tümgeneral Shaw'ın yorumu karşısında ​programın sunucusu Sam Washington, İngiliz askerin sözünü kesti ve programa başka bir bağlantıyla devam etmeye başladı. Kaynak:milligazete.com

ngiliz ordusundan 2012'de emekli olan İngiliz komutan Jonathan Shaw, Sky News'te Sam Washington'ın sunduğu programa canlı bağlandı.

Suriye'deki kimyasal saldırı iddialarını yorumlayan Shaw, beklemediği bir durumla karşılaştı. 

Tümgeneral Shaw, Doğu Guta'nın Duma ilçesinde kimyasal saldırı düzenlendiği iddiaları hakkında, "Tartışmada gözden kaçırılan şey, Suriye'yi şu anda ve Doğu Guta'da kimyasal saldırı gerçekleştirmeye iten motivasyonun ne olabileceğidir. Tam da Suriyeliler zafer kazanırken" yorumunu yaptı.

Tümgeneral Shaw'ın yorumu karşısında ​programın sunucusu Sam Washington, İngiliz askerin sözünü kesti ve programa başka bir bağlantıyla devam etmeye başladı.

Kaynak:milligazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.