yandex

Evden cephanelik çıktı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2024 - 14:48, Güncelleme: 23.04.2024 - 14:48 572 kez okundu.
 

Evden cephanelik çıktı

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman’da, jandarma ekipleri tarafından bir adrese düzenlenen operasyonda yapılan aramada çık sayıda silah yapımında kullanılan malzemeler ele geçirilirken, 1 şüpheli gözaltına altındı.

Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında bir evde çok sayıda silah olduğu bilgisi üzerine İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından bir adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda evde yapılan aramada 2 av tüfeği, 1 ruhsatsız tabanca, 1 torna makinesi, 3 yiv-set açma aparatı, 1 metal silah seri numara basma numaratörü, 1 kompresör, 1 mengene, 1 oksijen tüpü ve aparatı, 7 tabancaya ait şarjör, 29 fişek, 2 tabanca gövde ve tetik tertibatı ve tabanca kapak takımı ele geçirildi. Ele geçirilenler muhafaza altına alınırken M.Ç., gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli sorgulanmak üzere jandarmaya götürüldü. Kaynak : PHA
ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman’da, jandarma ekipleri tarafından bir adrese düzenlenen operasyonda yapılan aramada çık sayıda silah yapımında kullanılan malzemeler ele geçirilirken, 1 şüpheli gözaltına altındı.

Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında bir evde çok sayıda silah olduğu bilgisi üzerine İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından bir adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda evde yapılan aramada 2 av tüfeği, 1 ruhsatsız tabanca, 1 torna makinesi, 3 yiv-set açma aparatı, 1 metal silah seri numara basma numaratörü, 1 kompresör, 1 mengene, 1 oksijen tüpü ve aparatı, 7 tabancaya ait şarjör, 29 fişek, 2 tabanca gövde ve tetik tertibatı ve tabanca kapak takımı ele geçirildi. Ele geçirilenler muhafaza altına alınırken M.Ç., gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli sorgulanmak üzere jandarmaya götürüldü.

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.