yandex

Facebook, Instagram ve Whatsappʹta global sorun yaşanıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2019 - 00:00, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:31 3232+ kez okundu.
 

Facebook, Instagram ve Whatsappʹta global sorun yaşanıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Twitter hesabı üzerinden sosyal iletişim ağlarında yaşanan sorunlara ilişkin paylaşımda bulundu.  Sayan, "Facebook, Instagram ve Whatsapp servislerinde global seviyede sorunlar yaşanmakta olup, ülkemizde de kısmen hissedilmektedir. Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi ekiplerimiz siber olayları ve hizmet sürekliliğini 7/24 takip etmektedir." ifadesini kullandı.   Resmi Twitter'da görüntüle Dr. ÖMER FATİH SAYAN   ✔@ofatihsayan     Facebook, Instagram ve Whatsapp servislerinde global seviyede sorunlar yaşanmakta olup, ülkemizde de kısmen hissedilmektedir. Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi @trcert ekiplerimiz siber olayları ve hizmet sürekliliğini 7/24 takip etmektedir.   946 21:12 - 13 Mar 2019   539 kişi bunun hakkında konuşuyor   Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik       Kaynak: TRT Haber

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Twitter hesabı üzerinden sosyal iletişim ağlarında yaşanan sorunlara ilişkin paylaşımda bulundu. 

Sayan, "Facebook, Instagram ve Whatsapp servislerinde global seviyede sorunlar yaşanmakta olup, ülkemizde de kısmen hissedilmektedir. Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi ekiplerimiz siber olayları ve hizmet sürekliliğini 7/24 takip etmektedir." ifadesini kullandı.

 

Resmi Twitter'da görüntüle Dr. ÖMER FATİH SAYAN   ✔@ofatihsayan    

Facebook, Instagram ve Whatsapp servislerinde global seviyede sorunlar yaşanmakta olup, ülkemizde de kısmen hissedilmektedir. Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi @trcert ekiplerimiz siber olayları ve hizmet sürekliliğini 7/24 takip etmektedir.

  946 21:12 - 13 Mar 2019   539 kişi bunun hakkında konuşuyor   Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik    


 

Kaynak: TRT Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolbolhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.